Magazin
26 Mayıs 2015 15:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:35

Burcu Esmersoy'un seksi dansı Dortmund'u salladı!

Dortmund'da yapılan Beyaz Show gösterisinin konuğu olan Burcu Esmersoy güzelliği ve dansları ile ilgi odağı oldu.

Almanya'nın Dortmund kentinde dün akşam düzenlenen bir etkinlikte ünlü isimlerle birlikte gösterisi yapan Beyazıt Öztürk, salonu dolduran binlerce seyirciyi coşturdu.

Gökhan Tepe, İrem Derici, Burcu Esmersoy, Modacı Kemal Doğulu, Kubat ile birlikte Almanya'nın Dortmund kentinde bir etkinliğe katılan Beyazıt Öztürk, salondaki seyircileri kırdı geçirdi.

BURCU ESMERSOY SAHNEDE YERİNDE DURAMAYIP GÖBEK ATIP DANS ETTİ

Dortmund gösterisinde yer alan ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy beyaz mini elbisesiyle adeta yürek hoplatırken, sanatçıların hareketli şarkıları sırasında yerinde duramayıp bol bol göbek attı. İrem Derici'nin 'Melekler Nur saçmış aşkın Yüzüne' adlı şarkısını seslendirdiği sırada güzel sunucu Burcu Esmersoy, sahnede modacı Kemal Doğulu ile de uzun süre dans etti.

Program da, Almanya'da bir televizyonda düzenlenen Almanya Süper Starını Arıyor adlı yarışmaya katılarak adından söz ettiren Elif Batman da sahnede bir şarkı seslendirirken, Gökhan Tepe, İrem Derici ve Kubat'ın birlikte seslendirdikleri şarkı ve türkülerle adeta salonda yer yerinden oynadı. Salonda bulunan binlerce izleyici, gece boyu hem Beyazıt Öztürk'ün esprileriyle gülerek stres attı, hem de sanatçıların beğenilen müzikleriyle doyasıya eğlendi.