Gündem
11 Şub 2016 09:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:20

Bülent Arınç yine sert konuştu: Trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok!

Abdullah Gül ile görüştükten sonra ilk açıklamasını yapan Bülent Arınç, "Biz bu partinin kurucularıyız, iyi bir AK Partiliyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Külliyesi’ndeki konutunun ilk misafiri 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmuştu.

ANKARA'DA GÖRÜŞME TRAFİĞİ
Abdullah Gül, Beştepe'de 3 saat süren mini zirvenin AK Parti'nin muhalifleri olarak gösterilen Bülent Arınç, Hüseyin Çelik ve Sadullah Ergin'le bir araya geldi. Bülent Arınç'ın evinde gerçekleşen görüşme 2,5 saat sürdü.

"İYİ BİR AK PARTİLİYİZ"
Görüşme trafiğinin ardından Habertürk'ten Sibel Erdem'e konuşan Bülent Arınç, "Farklı anlamlar yüklememek lazım. Dün Sayın Cumhurbaşkanı ile görüştüler, gündüz de Ankara'daydılar, akşam da ben davet ettim. Mesele bundan ibaret, dostane bir ziyaret. Bir araya geldik. Biz bu partinin kurucularıyız,iyi bir AK Partiliyiz, trollerin troliçelerin ne dediğinin önemi yok." dedi.

"ERDOĞAN'A KIRGIN MISINIZ?"
"Erdoğan'a kırgın mısınız? Bu konu gündeme geldi mi?" sorusuna Arınç, "Hissi konulara girmemek lazım. Ben cevap verdim, edepli terbiyeli cevaplardır bunlar. Umarım herkes bu açıklamalardan bir ders çıkarmıştır. Hükümetimizi ve ülke meselelerini görüştük, faydalı oldu" yanıtını verdi.