Gündem
26 Mar 2015 09:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:09

Bugün yazarından Ekrem Dumanlı'ya salvolar: Gazete yapmıyor gazete boyuyor!

Gülen medyasına yakınlığı ile bilinen Bugün Gazetesi yazarı Nuh Gönültaş Twitter üzerinden Ekrem Dumanlı'ya fena saydırdı.

Cemaat medyası ve Ekrem Dumanlı'nın demokrasiden ve özgürlükten nasibini almadığını iddia eden Gönültaş, Ekrem Dumanlı'nın yaptıklarına ses çıkarmayan cemaat taraftarlarını "dilsiz şeytan" olmakla suçladı.

KENDİSİ İÇİN ÖZGÜRLÜK İSTİYOR

Bugün Gazetesi yazarlarından Nuh Gönültaş, Zaman Gazetesi hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Gönültaş Zaman gazetesinin hazırladığı "Fotoğraflarla Özgür Medya" isimli kitapta yer almamasına çok bozuldu. Twitter'dan kitabı eleştiren mesajlar paylaşmaya başlayan Gönültaş, ardıdna Zaman genel yayın yönetmeni Dumanlı ve Zaman gazetesine çaktı. Gönültaş, kimsenin demokrasi mücadelesi içerisinde olmadığını sadece kendisi için özgürlük istediğini yazdı.

İŞTE GÖNÜLTAŞ'IN DUMANLI BOMBALARI

"Siz önce kendi medyanızı özgürleştirin, ondan sonra özgürlükten bahsedin... Özgür Medyanızı sevsinler... Türkiye'de medya asla özgür olmaz. Çünkü kimsenin medyayı özgürleştirmek falan diye bir amacı yok. Herkes demokrasiyi kendisi için istiyor, en çok da en fazla özgür medya diyenler. TR'de medya özgür olmaz, olamaz.



ZAMAN GAZETESİ 5 MİLYON SATSA NE YAZAR?

Sanki bu süreçten önce özgür müydü ki... Özgür medyaymış... hadi be, ne özgürlüğü.. Kimsenin amacı demokrasi değil, özgürlük değil. Demokrasi de basın özgürlüğü de hep paravan olarak kullanılıyor, herkes yapıyor bunu."

Zaman Gazetesi bir milyon değil beş milyon satsa daha mı etkili olur acaba? insanlar bu soruyu hiç kendilerine soruyorlar mı? Yani beş milyon satsa ne olurki...


EKREM DUMANLI GAZETE YAPMIYOR GAZETE BOYUYOR

Rahmetli Ufuk Güldemir, Zaman'ı yöneten adama "Sen gazete mi yapmıyor kağıdı boyuyorsun" demişti. O günden bugüne fazla bir şey değişmedi.




DUMANLI CUMHURBAŞKANI OLDU MEDYA ÇAĞ MI ATLAR!

Ekrem Dumanlı Cumhurbaşkanı olsa TR daha mı özgür olur. Dilsiz şeytanlar sadece tek tarafta yok...Onlar her yerde..." ifadelerini kullandı.