Medya
06 Tem 2015 09:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Bu yazı Ahmet Hakan'ı çıldırtacak! Sen kucak dansı yaparken...

Akşam’ın genel yayın yönetmeni Murat Kelkitlioğlu ile Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın blok diye başlayan, gerzek diye süren atışması, ‘kucak dansı’na vardı.

Akşam Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu’nun ‘Blok Ahmet Hakan’ın başına mı çöktü?’ başlıklı yazısına “A be gerzek! Al bu yazıyı, git Şems’in yanına, otur kucağına…” diye yanıt veren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a ‘kucak danslı’  yanıt geldi.

BLOK AHMET HAKAN'IN BAŞINA ÇÖKTÜ

Kelkitlioğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgiyi Şems’le Mevlana arasındaki aşka benzeten Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Akşam’daki köşesinde, AK Parti’ye karşı oluşturulan ‘blok’un Ahmet Hakan’ın başına çöktüğünü savunmuştu.

GERZEK DEMEDEN GERZEK DEMENİN YOLLARINI BULACAĞIM

Ahmet Hakan da kendisine “Şems Ethem’in gazetesinde yazıp çizen gerzeğin teki “Blok, Ahmet Hakan’ın başına çöktü” falan diye yazmış. A be gerzek! Ben hangi yazımda “Yüzde 60 blok çok güzel ha ha ha” diye yazdım?” diye yanıt vermiş, daha sonra da “Gerzek demeden gerzek demenin yollarını bulacağım, pardon” demişti.

KUCAK KUCAK DOLAŞTIĞIN HATTA KUCAKLARDAN İNMEDİĞİN GÜNLERDE...

Kelkitlioğlu, bugünkü köşesinde bir kez daha Ahmet Hakan’a yanıt vererek, “Sıkıntın ne Ahmet” diye sordu. Kucak tartışmasını sürdüren Kelkitlioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Bak Ahmet Hakan! Sen oraya burayı savrulduğun, sığınacak bir liman bulmak için kucaktan kucağa dolaştığın, hatta kucaklardan inmediğin günlerde, ben o kucak dansı yaptığın isimlerle ilgili haberler, yazılar, kitaplar yazıyordum.”

DAHA FAZLA UZATIP O SEVİYEYE İNMEYECEĞİM! ENSENDEYİM

Daha fazla uzatıp Ahmet Hakan’ın ‘seviyesine inmek istemediğini‘ belirten Kelkitlioğlu, “Ama şunu bil! Ensendeyim!  O ettiğin hakaretlerin hesabını vereceksin. Bu yaşına kadar şerefi ve sadece ismi için yaşamış insanlarla ilgili böyle aşağılık ifadeleri, böyle rahat kullandırtmazlar insana. Sakın ola ki, bundan sonra demokrasiden, ifade ve basın özgürlüğünden bahsedeyim deme! O laflar senin gibilerin ağzına hiç yakışmıyor” ifadelerini kullandı.