Televizyon
20 Ara 2014 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

Bu Tarz Benim final gecesinde Nur Bozar şov!

Bu Tarz Benim'de büyük final geldi çattı. 20 Aralık final gecesi kazanan yarışmacının belli olacağı yarışmada jüri karşısına Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Nurcan-Şencan kardeşler çıkacak.

Bu Tarz Benim 20 Aralık final gecesine sayılı günler kala jürinin karşısına geçecek 3 isim için heyecan dorukta. Büyük finalin yaşanacağı gecede büyük ödülü kazanacak acaba kim olacak? Ezgi Baylar, Ayşenur Balcı ve Nurcan-Şencan kardeşler podyumda son kez kozlarını paylaşacak.

BÜYÜK FİNAL GECESİ!

Her hafta bir ünlünün konuk jüri olarak katıldığı ve eğlencenin doruklarda yaşandığı eleme gecesinde bu hafta pop müziğin kraliçesi var.  Bu hafta Bu Tarz Benim Final Gecesi’nin konuğu Hande Yener! Seksi şarkıcı Yener, muhteşem dansları ve güzel şarkılarıyla programa renk katacak.

FİNAL GECESİNDE NUR BOZAR ŞOV!

Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar'da eleme gecesinde hazır bulundu.

Hakkında yeni bir program için yarışmadan ayrıldığı iddiaları ortaya atılan Bozar, eleme gecesinde dansları ve güzelliği ile yine göz doldurdu.

Bozar'ın eleme gecesi için siyah, şık bir abiye tercih etmesi de gözlerden kaçmadı.