Magazin
12 Kas 2018 13:57 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:58

Bu kavga Yasak Elma'yı bitirir! Talat Bulut'tan Şevval Sam için şok video!

FOX'un iddialı dizisi Yasak Elma'da Talat Bulut ile Şevval Sam birbirine girdi. Önce öpüşme krizi çıktı bugün de mum üflemeli olay göndermeler geldi.

FOX'un 'Yasak Elma' dizisi geçen yaz yaşanan taciz olayının ardından yeni sezonda kriz üstüne kriz yaşıyor. Talat Bulut, taciz olayına ilişkin açıklama yapan dizideki rol arkadaşı Şevval Sam'la davalık olmuştu.

Yeni sezonun çekiminde Talat Bulut ile Şevval Sam arasındaki gerilim ortalığı karıştırdı. Set öpüşme krizi ile çalkalanıyor. Instagrama bugün düşen bir video ise ortalığı birbirine kattı.

Yasak Elma dizisinin seti Talat Bulut'un bir kıza taciz iddiaları sonrasında bir daha huzuru bulamadı. Yeni kriz de beklendiği gibi iki ünlü isim arasında patlak verdi. Talat Bulut ile Şevval Sam arasında ayyuka çıkan bir atışma var. 

ÖPÜŞMEM!
Dizinin geçen haftaki bölümlerinde senaryoda bir öpüşme sahnesi vardı. Ancak ortaya çıktı ki bu sahne çekilememiş. Zira Şevval Sam, Talat Bulut ile öpüşmeyi reddetmiş.

SOSYAL MEDYAYA ŞOK KAPIŞMA
İki ünlü isim arasındaki kavga bu noktada kalmadı. Sette Şevval Sam doğum günü için pasta keserken, mumları söndürmeden önce olay olan bir dilekte bulundu.

Şevval Sam, doğum günü pastasını mahkemelik olduğu başrol arkadaşı Talat Bulut'a gönderme yaptığı bir dilekle üfledi. Ünlü oyuncu : “Gereksiz varlıklardan kurtulmak ve reytingimizin tavan yapması dileğiyle” dedi. Bu laflara fena halde alınıp bozulan Talat Bulut instagrama bugün bir video yükledi.



SENSİN GEREKSİZ!
Talat Bulut doğum günü haberleri ve Şevval Sam'ın dileğinin medyaya düşmesi üzerine saat 10.00 gibi instagramına apar topar bir video koydu. Video 'gereksiz' dediği Şevvam Sam'ı hedef aldı ve oyunculuğuna da vurdu.

Talat Bulut'un yüklediği videodaki Şevval Sam'a yönelik sözleri şöyle:

-Saatlik maarif takviminin 11 Kasım1973 yılına ait bir yaprağı var elimde. Günün sözü şöyle. Yokluk içinde geldiğin yeri marifet zannedip gerinme, gereksiz yere de övünme sonra seni bir şey zannederler. Gerekli ve "gereksiz" varlıklar üzerine bir kaç şey söylenmiş.

-Başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır. Yine başkalarının üzerinden prim yaparak kendine becerikliyim diyorsan sen zaten busundur. Değişmezsin gereksiz varlıksındır.

-Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun içinde zeka gerekiyor, zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır. Bende bu dünyaya insan olmaya geldim diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesinin diliyorum.'

MUM ÜFLEDİ
Talat Bulut doğrudan rol arkadaşını hedef aldığı açıklamalarının finaline de bir mum koydu. Sözlerini bitirdikten sonra "günümüz kutlu olsun' deyip mumu üfleyerek Şevval Sam'ın doğum gününe gönderme yaptı. İşte o video kaydı:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saatli Maarif Takvimi’nin maarifeti...

Talat Bulutt (@talatbulutt)'in paylaştığı bir gönderi (

)