Reklam PR
05 Oca 2018 14:41 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:55

Brandworks’e üç yeni marka birden!

Brandworks üç yeni markanın kurumsal iletişim danışmanlığını ve medya ilişkilerini yönetecek.

Brandworks, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği (İİB), Saysha ve Paşafırını markalarının kurumsal iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi.

Türkiye genelinde İstanbul, Akdeniz, Ege ve Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri olmak üzere 4 Genel Sekreterlik bünyesinde yer alan Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği`nin koordinatörlüğü, İstanbul İhracatçılar Birliği’nce yürütülüyor. Mobilya sektörüne uzun yıllardır hizmet veren Brandworks İletişim Danışmanlığı da, sektördeki uzmanlığını Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliğiyle devam ettirecek.

Alanında bir ilk olan ve ten takısı üzerine çalışmalarda bulunan Saysha, takı ve aksesuarlara yepyeni bir vizyon kazandırıyor. Avusturya kristallerinden tamamen el işçiliği ile üretilen Saysha ten takılarının ilk iletişim çalışmaları da Brandworks’e emanet.

Türkiye’de kafe-fırın sektörünün önemli oyuncularından Paşafırını, PR ve medya ilişkileri için Brandworks İletişim Danışmanlığı’nı seçti. Şubelerine gelen müşterilerini; fırından çıkmış sıcacık ekmekten, kahvaltıya, akşam yemeğinden, sütlü/şerbetli tatlıya kadar geniş ürün yelpazesi ile karşılayan marka, 2018’e güçlü adımlarla girmeyi hedefliyor.

Brandworks İletişim Danışmanlığı bünyesinde Özdilek Holding, Wyndham Grand İstanbul Levent, ReedTüyap, Geberit, Legrand, Vizyon Turizm, Çilek Odası, Ceylan İnşaat, Birevim, NeliPide ve daha birçokları yer alıyor.