Magazin
23 Eki 2017 13:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:12

Boşanmada son durum! Caner'in evinden çıkanlar şaşkına çevirdi!

Berke Kentli ile boşanma davaları süren Caner Toygar’ın evinde, mahkeme kararıyla arama yapıldı.

Polis ve avukatların imza altına aldığı tutanağa göre, evden çıkan pompalı tüfek, depresyon ilaçları ve makyaj malzemeleri tutanakla muhafaza altına alındı.

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Büyükçekmece Aile Mahkemesi’nde görülen davada, Berke Kentli, uzun süredir Caner Toygar’ın kullanımında olan evde arama yapılmasını istedi.
Mahkeme kararıyla Caner Toygar’ın kullanımında olan Esenyurt’taki dairede arama yapıldı. Eve giden polis ekipleri ve avukatlar, kapının kilidinin değiştirildiğini gördü. Eve çağrılan çilingir sayesinde girilen evde bulunan eşyalar tutanak altına alındı.

ADLİ EMANETE KONULDULAR

Tutanağa göre, evde bir adet pompalı tüfek, çok sayıda uyku hapı ve depresyon ilacıyla kadın makyaj malzemeleri bulundu. Söz konusu eşyalar muhafaza altına alınarak adli emanete konuldu.



Caner Toygar'ın evinde gerçekleşen aramaya eşi Berke Toygar da katıldı.

MAKYAJ MALZEMELERİ KİMİN?

Berke Kentli'nin avukatı Resul Özmen konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Böylelikle Berke mahkemeye bu iddialarını ispata ilişkin önündeki tüm engelleri resmî tutanakla aşmış oldu. Ayrıca evde bulunan makyaj malzemelerinin herhangi bir kadına ait olup olmayacağı şüphesi üzerine müvekkilim Berke bunların başka bir kadına ait olmadığını bizzat Caner Toygar tarafından kullanıldığını ifade ediyor. Caner'e ait olan eşyaların başka bir kadına ait olabileceği ve Caner'in müşterek evlerinde bir başka kadınla yaşadığında şiar delil oluşturabilecek makyaj malzemeleri konusunda iftira aramayacağını bu malzemelerin eski eşi Caner'e ait olduğunu bildirdi”. dedi.



Ekranların en çok tanınan damadı Caner Toygar, Esra Erol'un evlendirme programında sonunda aradığı mutluluğu bulmuş ve Berke Kentli ile evlenmişti. Ancak işler Caner Toygar'ın istediği gibi gitmemiş ve eşi Berke ile ciddi sorunlar yaşamıştı.

ÖNCE 'ŞİDDET UYGULUYOR DEYİP' SONRA 'HAYIR UYGULAMIYOR' DEMİŞTİ

Berke, Caner'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etmiş, Caner ise bu iddiaları hem canlı yayında hem Instagram'da reddederek kendisini öldüreceğini bile söylemişti. Sonrasında ise Berke de ani bir dönüş yaparak 'Hayır şiddet yoktu' deyip ardından da Caner ile barışmıştı. Ancak barışmalarının hemen ardından bir kez daha ayrıldı ve eylül ayında boşanma kararı aldı.
Berke-Caner Toygar çifti arasındaki boşanma davası devam ederken, mahkemeye dikkat çeken bir başvurunun daha yapıldığı ortaya çıktı.
Avukatı Eda Altıparmak aracılığı ile Büyükçekmece 3. Aile Mahkemesi’ne başvuran Berke Toygar, eşinden şiddet gördüğü gerekçesi ile mahkemeden koruma kararı verilmesini talep etti.

CANER BERKE'YE TELEFONLA DA ULAŞAMAYACAK

Berke Toygar’ın talebini değerlendiren mahkeme Caner Toygar hakkında, boşanma davası süren eşine karşı 2 ay süre ile şiddete ve korkuya yönelik söz ve davranışlardan bulunmaması tedbiri uygulanacak.
Mahkeme ayrıca Caner Toygar’ın eşinin şahsi eşyaları ve ev eşyalarına zarar vermemesi için de tedbir uygulayacak.
Mahkemenin kararına göre Caner Toygar, eşine 2 ay süre ile herhangi bir iletişim aracı ile rahatsız
edemeyecek.