Magazin
19 Eyl 2014 16:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

Boşanma nedeni şiddet mi?

Sosyetik çiftin 19 yıllık evliliğinde bardağı taşıran son damla Erdal Acar'ın, Emel Acar'a uyguladığı şiddet olmuş.

Magazin kulislerinde bir süredir konuşulan Erdal - Emel Acar çiftinin ayrılacağı iddiaları doğru çıktı. 1993’te Türkiye ikinci güzeli seçilen Emel Yıldırım ve ünlü işadamı Erdal Acar, 19 yıllık evliliklerini bitirdi. Çift, Beykoz Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı.

Boşanmanın ardın ortaya ilginç bir iddia atıldı. Aldatılmaya sürekli göz yuman Emel Acar'ın eşi tarafından şiddet görünce soluğu mahkemede aldığı ileri sürüldü.

İddiaya göre; Erdal Acar, bir gece yarısı öfkesine yenik düşerek eşini feci şekilde dövdü. Yüzü gözü şişen Emel Acar, bu dayak olayından kimsenin haberdar olmaması için dışarıya adım bile atmadı.

İhanetleri affedip şiddeti sineye çekmeyen Emel Acar, boşanmayı isteyen taraf oldu. Sosyetik güzel, mahkemede Erdal Acar'dan maddi ve manevi hiçbir talepte bulunmadı.

Çiftin 15 yaşındaki oğlu Erencan’ın velayeti ise Emel Yıldırım’a verildi. Bir dönemin hızlı çapkınlarından olan Erdal Acar ve Emel Yıldırım, 1995 yılında bir defile sırasında tanışmıştı. Daha sonra evlenen ve aile kuran ikili, 19 yıllık ilişkileri boyunca Erdal Acar’ın Yıldırım’ı aldattığı iddiaları ile sık sık gündeme geldi.