Gündem
13 Oca 2016 12:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:17

Bizans Oyunları filmi ilk kez seyirci karşısına çıktı!

Filmin ekip için düzenlenen özel, kapalı gösterimi geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi.

Aralarında Gürkan Uygun, Tolgahan Sayışman, Murat Dalkılıç, Tuvana Türkay, Ünal Yeter, Nazmi Kırık, Özge İnce, Altuğ Yücel, Hazal Şenel, Ömür Özdemir, Ebru Aykaç, Tahsin Hasoğlu, Şems Özkan, Anıl Altınöz, Oğuzhan Uğur ve Caner Erdem’in de rol aldığı 'Bizans Oyunları' 11 Ocak Pazartesi günü bir galayla tanıtıldı.

Film gösteriminin ardından Gani Müjde ve oyuncular hem uzun uzun tebrikleri kabul ettiler hem de hep birlikte oynadılar!

“EN BÜYÜK DESTEKÇİSİYİM”

Filmi izlemeye gelen sürpriz isimlerden biri de Merve Boluğur oldu! Güzel oyuncu, eşi Murat Dalkılıç’ın oyunculuğu hakkında “Kendi işinde olduğu gibi burada da çok çok başarılı. En büyük destekçisiyim. Çok çok beğendim” dedi.

“FİLMİ BEĞENMEYENLERİ FİLMEDİ ASLANA YEDİRECEĞİZ!”

Gösterim öncesi basınla buluşan oyuncular oldukça heyecanlı olduklarını söylerken sinemaseverleri kahkahası bol bir filmin beklediğinin de müjdesini verdi. Sohbet sırasında da kahkahalar ve espriler bir an olsun dinmedi. Filmin yönetmeni Gani Müjde, filmde kullanılan ve medyada büyük yankı uyandıran, gerçek aslana atıfta bulunarak esprili bir açılış yaptı ve “Aslan geldi içerde. Filmi beğenmeyen olursa aslana yedirteceğiz ona göre” dedi.

“GİŞE BEKLENTİM 150 MİLYON!”

Gani Müjde konuşmasını şu cümlelerle bitirdi: “Gururluyum, beklediğimin üstünde bir film yaptığımız için çok mutluyum. Tabi ki güzel bir film yapmak için yola çıkıyorum ama bu kadarını beklemiyordum, o yüzden oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Kendimle ilgili yeni bir rekora imza atmak istiyorum. Kimseyi rakip olarak görmüyorum. Herkesin yolu açık olsun herkesin filmi bol gişe yapsın. Benim beklentim  150 milyon kişi tarafından izlenmesi. Bu da mümkün, Türkiye’deki herkes 2 kere izlese sayıyı tutturuyoruz”.

Avşar Film ve Tükenmezkalem Film yapımı, Gani Müjde imzalı ‘Bizans Oyunları’ 15 Ocak 2016’da sinemaseverlerle buluşacak.