Televizyon
24 Kas 2015 11:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:11

Bir yerel kanal daha uyduya çıkıyor! (Meydaradar/Özel)

Deneyimli gazeteciler yeni atılım için gün sayıyor…

26 yıllık meslek yaşamının son 20 yılında yerelde ortaya koyduğu televizyon haberciliğinde Aydın'a ve Muğla'ya uydu aracılığı ile yayın yapmayı planlayan Yılmaz Ölmez ve Güven Ölmez yönetimindeki ‘Kanal 09’ televizyonu, Ege’nin sesini tüm dünyaya duyurmayı hedefliyor.

Ulusal gündemi yakından takip eden Ölmez, daha çok, Aydın ve Muğla gündemiyle yayın yapmayı planlıyor. Şu an test aşamasında olan ‘Kanal 09’ Televizyonu Mayıs ayında Turksat 4A uydusundan yayınlarını tüm Türkiye’ye ve Avrupa’ya ulaştırılacağını belirtti.

Teknik alt yapısını ve içerik danışmanlığını deneyimli televizyoncu Teoman Zelvi’nin üstlendiği ‘Kanal 09’, yayın hayatına zengin içeriği ve renkli programlarıyla merhaba diyecek. İlkeli, tarafsız ve dürüst habercilik anlayışını benimseyen televizyonda yayınlar; sağlıktan, kültür magazine, kadın kuşağından, eğlence programlarına, yarışmalara ve birbirinden renkli programlara kadar süratle hazırlanmakta. Ege Bögesi’nde ulusal yayın düzeyinde bir kanalın olmayışının büyük eksikliğini hisseden Yılmaz Ölmez, yatırımlarını ‘Kanal 09’a aktararak Ege Bölgesi’nin tek ve en kaliteli kanalı olma konusunda iddialı görünüyor.

Biz de Medyaradar ailesi olarak ‘Kanal 09’a yayın hayatında başarılar diliyoruz…