Bir döneme damga vurmuştu! Ali Kırca nihayet ortaya çıktı!

Ana haber sunuculuğu görevinden ayrıldıktan sonra bir daha ekranlarda rastlamadımız Ali Kırca son zamanlarda kendisini yazdığı kitaplarına adamıştı.

Bir döneme damga vurmuştu! Ali Kırca nihayet ortaya çıktı! - Sayfa 1

Ana haber sunuculuğu görevinden ayrıldıktan sonra bir daha ekranlarda rastlamadımız Ali Kırca son zamanlarda kendisini yazdığı kitaplarına adamıştı.

18
Bir döneme damga vurmuştu! Ali Kırca nihayet ortaya çıktı! - Sayfa 2

Kırca, 40 yıllık birikimini de yeni nesillere üniversite ortamları veya paneller gibi ortamlarda aktarmaya devam ediyor. 90'lı yıllarda Türkiye'nin ilk anchorman'i olarak anılan, sunuculuğunu yaptığı yine o döneme damgasına vuran Siyaset Meydanı adlı açık oturum programıyla da adından söz ettiren bir ismin artık ekranlardan bu kadar uzakta olması ise merak konusuydu. Kırca uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi.

28
Bir döneme damga vurmuştu! Ali Kırca nihayet ortaya çıktı! - Sayfa 3

Ali Kırca bundan 3 yıl önce Zorlu Center AVM'de görüntülenmişti. 2014 Kasım ayında yemek yemeye gittiği AVM'de tek başınaydı. Gazetelere görüntüsü, 'yalnız anchorman' başlığı ile yansıdı. Sonrasında Ali Kırca'nın bir daha medya gündemine gelişi 2015 senesini buldu. Son yazdığı kitabı 'Öteki Bahçe'nin tanıtımında medyanın önüne çıkmıştı.

38
Bir döneme damga vurmuştu! Ali Kırca nihayet ortaya çıktı! - Sayfa 4

Son olarak 2016 yılı ocak ayında bu görüntü ile haber olan Ali Kırca, Can Dündar ve Erdem Gül için Silivri Cezaevi'nde başlatılan nöbete katılmıştı. Sonrasında ise Ali Kırca, yeniden gözlerden uzakta yaşamaya devam etti.

48