Gündem
11 Ağu 2017 09:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:03

Bir acı haber daha! Ünlü müzisyen vefat etti!

Dün gece Yeşilçam'ın usta oyuncularından Seyfettin Karadayı'nın hayatını kaybettiğini duyuran ünlü sanatçı Onur Akay'dan bir acı haber daha geldi

Magazin dünyasının Felaket Tellalı olarak ün yapan ses sanatçısı Onur Akay, müzik dünyasının yakından tanıdığı ünlü müzisyen aile Şenyaylar'ın üyesi olan, önemli keman sanatçılarından Ahmet Şenyaylar'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

"EVDE BAŞINA MERMER SİFON DÜŞMÜŞ"

Instagram adresinden Şenyaylar'ın ölüm sebebini de yazan Onur Akay, "Bu gece acı haberler üst üste geldi. Geçtiğimiz aylarda sahnede bana eşlik etmişti. Bülent Ersoy'dan İbrahim Tatlıses'e ve Tarkan'a kadar kimlere eşlik etmedi ki! Şenyaylar ailesinden 55 yaşındaki ünlü keman virtüözü Ahmet Şenyaylar'ın, kendi evinde başına eski tip mermer sifon düşmesi nedeni ile boynu kırıldı ve beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti. Cenazesi, 11 Ağustos Cuma günü öğle namazı sonrası, Kurtuluş Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. Sevim Egesoy'la bu fotoğrafı hatıra kaldı. Şenyaylar ailesinin ve müzik dünyasının başı sağolsun, mekânı cennet olsun inşallah." ifadelerini kullandı.