Gündem
24 Mayıs 2017 14:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:42

Big Burn İstanbul için geri sayım başladı!

Türkiye’nin yeni elektronik müzik festivali Big Burn İstanbul için geri sayım başladı

Türkiye’de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen Burn Enerji İçeceği son 1 yılda 150’den fazla DJ’yi, 30 farklı mekanda, binlerce müzikseverle buluşturdu!

Burn Enerji İçeceği şimdi de Türkiye’ye yepyeni bir elektronik müzik festivali deneyimi yaşatmak için ‘Big Burn İstanbul’’u düzenliyor. 21-22-23 Temmuztarihlerinde Suma Beach’te gerçekleşecek olan festivalde , katılımcılar 3 gün boyunca toplam 5 sahnede 60 saatten fazla kesintisiz müzik ve kamp deneyimi yaşayacaklar!

Dünya elektronik müzik sahnesinin yıldız isimlerinden Richie Hawtin, Nicola Moudaber, Dixon, Acid Pauli, Nu, Bdeouin ve çok daha fazlasını ağırlayacak olan festivalin detaylı programı da çok yakında açıklanacak.

Türkiye’nin yeni festival deneyimi Big Burn Istanbul’un avantajlı biletleri Biletix.com’da. Kombine biletlere anında 50 TL’lik indirim de Migros Money Club ile Migros’taki Burn Original ve Burn Lemon Ice kutularında!

Müzik ve doğanın iç içe olduğu bir atmosferde, İstanbul’un en gözde açık hava mekanlarından biri olan Suma Beach’te binlerce müzikseveri benzersiz bir festival ortamında bir araya getirecek olan Big Burn İstanbul’u ajandanıza not etmeyi unutmayın!

Daha detaylı bilgi ve ücretsiz bilet kazanma şansı için bigburn.istanbul adresini ziyaret edebilirsiniz.