Televizyon
15 Şub 2016 10:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:21

'Big Brother Türkiye' evine 11. haftada hangi isim veda etti?

‘Big Brother Türkiye’nin Pazar akşamı ekrana gelen 11. hafta eleme gecesinde yine büyük sürprizler yaşandı.

Big Brother Türkiye'nin Sevgililer Günü'ne denk gelen eleme gecesinde yine heyecan doruktaydı. Eve bakın hangi isim veda etti... 

İDİL KAÇIRILDI 
Big Brother’, İdil’i görüşme odasına çağırdı. Ona, bugünün ‘Sevgililer Günü’ olduğunu ve  Arsel’in kendisine olan sevgisini görme zamanının geldiğini söyledi. Sonra da İdil’e, odada bulunan göz bandı ile gözlerini kapatması talimatını verdi. İdil, gözlerini kapattı. Ardından yüzleri kapalı iki kişi görüşme odasına girdi ve İdil’i kaçırdı. Ev halkı görmeden Arena’ya getirilen İdil, kaçırıldığı kişiler tarafından buradaki gemiye zincirlendi. ‘Big Brother’, çok sayıda kilit ile gemiye zincirlenen İdil’e seslendi ve ona, Arsel’in 15 dakika içinde gelip kendisini kurtarması gerektiğini, aksi halde ise eleneceğini söyledi.

ARSEL, SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE SEVGİLİSİNDEN AYRILMA KORKUSU YAŞADI
‘Big Brother’, İdil’in kaçırılma görüntülerini salonda toplanan ev halkına izletti. Ardından Arsel’e seslendi ve ona, verdiği süre içerisinde, İdil’in bağlı olduğu zincirlerin kilidinin açılmaması halinde, İdil’in evden gideceğini söyledi. Arsel’in, Sevgililer Günü’nde sevgilisini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı görevde, Big Brother, Arsel ve ev halkına şifreler vererek onları yönlendirdi. Big Brother’ın verdiği şifreleri tek tek çözen ve evde gizlenen anahtarları bulan ev halkı, İdil’e ulaştı. Ancak anahtarlardan sadece bir tanesi kilidi açıyordu. Ardı ardına denemelerin sonunda Arsel, sürenin dolmasına çok az bir zaman kala kilidi açmayı başardı ve İdil evde kaldı. Yağmur altında ıslanan ve çok üşüyen İdil, kendisini kurtaran Arsel ve ev halkına sarılarak mutluluğunu paylaştı.

GÖKÇEN’E SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ                                                                                                       
Big Brother, Sevgililer Günü’nde Gökçen’e de bir sürpriz yaptı.  ‘Big Brother’ ev halkına ‘kımıldama’ komutu verdiği sırada Demir eve girdi. Gökçen’in karşısına geçen Demir, ona ‘Kafanı karıştırıp evden çıktığım için özür dilerim. Seni seviyorum. Sen kazanacaksın’ dedi. ‘Big Brother’ bu sırada Gökçen’i de serbest bıraktı ve ikili birbirlerine sarıldılar. Gözleri dolan Demir, annesinin yüzüğünü Gökçen’in boynuna astı ve kendisini hatırlaması için parfümünü ona verip, evden ayrıldı. Gökçen, ‘Seni seviyorum Demir’ diye seslendi.

İZLEYİCİLER ‘HÜSEYİN GİTSİN’ DEDİ                                                                                                                
‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri verdikleri oylarla Onur, Rezan ve Gökçen’i korudu.
Hüseyin ise, izleyicilerden en az oyu alarak 11. haftada, ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. Bu hafta izleyicilerden en çok oyu ise Onur aldı. Rezan da izleyici oylamasında en çok oy alan ikinci isim oldu.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU                                                                                                                  
Onur, ‘Big Brother Türkiye’ evinden elenen Hüseyin’e sarıldı ve hıçkıra hıçkıra ağladı. Hüseyin ve Arsel de vedalaşırken oldukça duygusal anlar yaşadılar ve gözyaşlarına boğuldular.
Yapımcılığını dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece, Pazar akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.