Reklam PR
06 Mar 2015 10:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

Beyoğlu’nun Kalbinde Bir Hip Otel: The Public İstanbul

Beyoğlu’nun kalbinde tarihi gelecekle harmanlayan, lüksü yeniden oluşturan bir otel yükseliyor. The Public Hotel, zerafet ve inceliği tekrar tanımlıyor.

İstiklal Caddesi Turnacıbaşı Sokak’ta yer alan The Public Hotel İstanbul, 19. yüzyıl İstanbul çizgilerini yansıtan, neoklasik Osmanlı mimarisi ve reel çizimlere sadık kalınarak restore edilen bir hip otel.

The Public Hotel’in bir cephesi İstiklal Caddesi’ne, diğer cephesi ise Cihangir’e bakmakta. Şehrin kalbinde olmakla birlikte, geniş odaları, tarihi çizgileri, çevre ve insan dostu anlayışıyla ayrıksı ve özel bir yerde duruyor. 20 ile 35 metrekare genişliğinde çeşitli büyüklüklerde odalara sahip olan The Public Hotel, zevkli ve kişiye özel bir konaklama deneyimi vaat ediyor.



İşletme misyonunu yeşil otel olarak belirleyen The Public Hotel, sosyal ve çevresel sorumluluk uyarınca çevre dostu gezgin misafirlerin hassasiyetlerine yanıt veren bir ortam yaratmış durumda. Kent yaşamında doğayı ve doğallığı özleyen konuklara hitap eden iç bahçe, canlı bitkiler, açık hava ile bedensel ve zihinsel yorgunluğu unutturacak bir alan misafirleri bekliyor. Yerden ısıtma ile optimum ısının yakalandığı odalarda konukları ihtiyacın lüksüne yanıt veren birçok sürpriz bekliyor.

Bahar Korcan’ın tasarlığı tekstil ürünleri, L’occitane etiketli bakım malzemeleri, en iyi müzik ve sinema deneyimi vaat eden teknolojik altyapı, ünlü dj’leri playlistleriyle otele dolan müzik ve genç ressamların işleriyle oluşturulan birbirinden farklı odalar; hepsi özel bir konaklama deneyimini sağlamak için.



Hip otel anlayışıyla tasarlanan odalarda, öne çıkan marka tasarımcıları tarafından yapılmış, sıra dışı ve kült parçalar konukları karşılıyor. Dünyanın farklı bölgelerinden toplanan ve dekorasyonda kullanılan objeler, otele füzyon bir nitelik kazandırıyor.

Edebiyat, kültür ve sanata özellikle yakın duran The Public Istanbul, Lobby Lounge’da ünlü dj’lerin seçtiği müzikleri ve canlı jazz ve soul performansları sunarken, 1901 Cafe Bistro’da seçkin şeflerin tarifleriyle özel yemekleri konuklara sunuyor.

The Public Hotel tüm ihtiyaçların özel bir konseptle sunulduğu bir konaklama deneyimi sunmakla birlikte, misafirlerine otele adım atmasından itibaren her adımda özel sürprizler yaşatan etkileyici bir serüveni vaat ediyor.