Polemik & Kulis
25 Kas 2017 10:30 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:48

Beyazıt Öztürk programı bırakıyor mu? 'İlk defa açıklıyorum...'

22 senedir Kanal D ekranlarında yayınlanan Beyaz Show'un sezon sonunda biteceği iddia edilmişti.

Beyazıt Öztürk'ün Beyaz Show'u artık yapmayacağı iddia edildi. Bu iddiayı da gündeme getiren Posta yazarı Mesut Yar oldu.

Mesut Yar, bir arkadaşıyla arasında geçen konuşmayı köşesine taşırken Beyaz Show'un bitmemesi gerektiğini savundu.

Yar, "Bir TV yöneticisi arkadaşım, “Beyazıt Öztürk bu yıl ‘Beyaz Show’a (Kanal D) noktayı koyacak” iddiasında bulundu. Beyaz’ın uzun bir süredir 22 yıllık bu klasikleşmiş işinden sıkıldığı söyleniyordu...Bu kulis doğruysa Beyaz, Amerika’da geniş kitlelere seslenen bir talk show sunucusu olma yaşındayken emekli olacak. Bir daha düşünmeli derim!" ifadesini kullanmıştı.

Beyaz, Mesut Yar'ın köşe yazısıyla gündeme gelen 'Beyazıt Öztürk, programı bırakıyor mu?' dedikodusu üzerine Beyaz Show'un başında bir açıklamayaptı ve "Programı bırakmıyorum" dedi.

Ünlü şovmen sözlerini şöyle sürdürdü: Sosyal medyada programı bırakacağım söylenmiş. Buradan ilk defa açıklıyorum. Spekülasyon yapmak için ben istedim. Sevgi görmek istedim. Lütfen bırakma, ne olur bırakma demenizi istedm. Aydın Doğan ve Arzuhan Doğan Yalçındağ'ın aramasını bekledm. Aramadılar. Programı bırakmıyorum. Bırakmamanın tek sebebi var. Burak Özçivit'in Fahriye Evcen'i var. Murat Boz'un Aslı Enver'i var. Benim kimim var? Kimsem yok. Sizler varsınız.

Beyazıt Öztürk, bu sözleriyle, gelecek yıllarda da Beyaz Show'u yapmaya devam edeceğini açıklamış oldu.