Televizyon
25 Şub 2017 13:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:31

Beyaz Show'da iki dizi karşı karşıya geldi! Tuba Büyüküstün isyan etti!

Beyazıt Öztürk, iki dizi arasında kıskançlık olup olmadığını şakayla karışık bir şekilde sorunca Tuba Büyüküstün'den dikkat çeken bir tepki geldi.

Cuma geceleri Kanal D'de ekranlara gelen Beyaz Show'un bu haftaki konukları arasında Cesur ve Güzel dizisinin başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün ve Vatanım Sensin dizisinin başrol oyuncusu Halit Ergenç vardı.

Programın sunucusu Beyazıt Öztürk, Tuba Büyüküsün ve Halit Ergenç'e, iki dizi arasında kıskançlık olup olmadığını şakayla karışık bir şekilde sorunca Tuba Büyüküstün'den dikkat çeken bir tepki geldi.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'DEN DİZİ İSYANI

Beyazıt Öztürk'ün sorduğu soruya cevap veren Tuba Büyüküstün, kıskançlık durumunun asla olmadığını ve izleyicilere haksızlık yapıldığını ortaya attı. Büyüküstün, Kanal D'de yayınlanan ve Halit Ergenç'in başrol oyuncusu olduğu Vatanım Sensin ile, Star TV'de yayınlanan ve kendisinin başrol oynadığı Cesur ve Güzel dizilerinin yayın tarihine yönelik "Neden iki başarılı dizi de aynı anda oynuyor" sözüyle tepki gösterdi.

Tecrübeli sunucu Beyazıt Öztürk ise, Tuba Büyüküstün'ün yorumuna cevap vererek "Bir güçlü dizinin karşısında bir güçlü yapım olması oldukça doğal" diyerek stüdyodaki izleyicilerden alkış aldı.