Televizyon
26 Eyl 2017 10:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:08

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş bu akşam sahasında Alman temsilcisi Leipzig'i konuk edecek.

Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndaki ilk maçında Porto’yu deplasmanda 3-1 yenen Beşiktaş, RB Leipzig’i ağırlıyor. 26 Eylül Salı günü oynanacak olan karşılaşmanın ilk düdüğü 21.30’da çalacak ve maçı Rusya Futbol Federasyonu’ndan Sergei Karasev yönetecek. Karşılaşma, TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacakken; dileyenler için Tivibu Spor 2’de de gösterimi olacak.

İlk hafta sonunda Porto’yu 3-1’le geçen Beşiktaş grupta zirveye otururken, evinde Monaco’yla 1-1 berabere kalan Leipzig, iç saha faktörüyle 3. sıraya yerleşti.

İki takımda da karşılaşma öncesi önemli bir eksiklik bulunmazken; Fenerbahçe maçında oynamak istemesine rağmen riske edilmeyen Adriano’nun bu maçta Alman ekip karşısında forma giymesi bekleniyor.

Bir proje takımı olarak yönetilen ve geçen sezon Almanya’da devleri sollayarak Bayern Münih’in ardından 2. sırayı kapan Leipzig’in en önemli silahları Emil Forsberg ve Timo Werner.

Forsberg 'maestro'; Werner 'golcü'

İsveçli Forsberg, geçen sezon Leipzig formasıyla 30 maçta 8 gol ve 22 asistle 30 gole etki etti. 25 yaşındaki orta saha, ‘maestro’ tanımının hakkını veren futbolculardan.

Timo Werner ise gerçek bir golcü. Geçen sezon 31 maça çıkan Werner, 21 gol ve 7 asistle takımına muazzam bir katkı sağladı. 21 yaşındaki Alman golcü, bu sezon takımının formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 8 resmi maçta 6 gol ve  1 asistle oynadı.

Alman ekibin yıldızlarından Naby Keita'nın ise sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda olması beklenmiyor.

Muhtemel 11’ler

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i: Fabri, Adriano, Pepe, Medel, Caner, Atiba, Oğuzhan(Tolgay), Quaresma (Lens), Babel, Negredo, Cenk.

RB Leipzig’in muhtemel 11’i: Gulacsi, Orban, Upamecano, Klostermann, Halstenberg, Sabitzer, Forsberg, Ilsanker, Demme, Timo Werner, Augustin.