Televizyon
10 Tem 2018 11:17 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:44

Benim Adım Osman filminin vizyon tarihi belli oldu!

Ünlü şarkıcı Çılgın Sedat, yeni filmi ‘Benim Adım Osman’la ilgili, ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’a açıklama yaptı.

Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı ve 28 ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film ‘Benim Adım Osman’ın vizyon tarihi belli oldu. Farklı bir komedi ile hem yapımcı hem yönetmen hem de başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak olan Çılgın Sedat, yakın dostu ünlü sanatçı Onur Akay’a filmin vizyon tarini açıklayarak film hakkında detaylar da paylaştı. Akay, konu ile ilgili yazdığı yazında filmden görüntülerin yer aldığı kareler de yayınladı.

İşte Onur Akay’ın filmle ilgili o yazısı:

“Dün gece sanatçı dostum Çılgın Sedat’la konuştum ve uzun yıllardır hayali olan projenin gerçeğe dönüşmesinin heyecanını yaşıyor...

Sedat, 2013 yılından bu yana hikâyesini kendisinin yazdığı ve senaryosunu ise Banu Kaptanoğulları ve Atıf Ulusoy’la birlikte kaleme aldığı, ‘Benim Adım Osman’ isimli filmin vizyona gireceği tarihi ve film hakkındaki detayları bana anlattı.

21 EYLÜL’DE VİZYONA GİRİYOR!

2017 yılında katıldığı Survivor yarışmasından hemen sonra çekimlere başlayan ve Sedat, Benim Adım Osman filmini bekleyen sinemaseverlere dün gece müjdeyi verdi. Film, 21 Eylül 2018 Cuma günü vizyona giriyor.

KEKEME BİR KARAKTERİ CANLANDIRIYOR!

Filmde İlk yönetmenliğini yapacak olan Sedat Kapurtu nam-ı diğer Çılgın Sedat, iki ayrı yönetmenle daha çalıştı. Çok farklı bir komedi ile hem yapımcı hem yönetmen hem de başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkacak olan Çılgın Sedat, filmde kekeme bir karakteri canlandırıyor. Film, kendisini bir gazetede köşe yazarı olmaya adamış Osman'ın, kuzeni Fiko ve Dursun'un yanına gelmesiyle hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor.

28 ÜNLÜ İSİM ROL ALDI!

Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı filmde Cengiz Kurtoğlu, Songül Karlı, Latif Doğan, Nur Ertürk gibi 28 ünlü isim rol alıyor. Cengiz Kurtoğlu’nu polis olarak göreceğimiz filmde, Latif Doğan ise Çılgın Sedat gibi yine kekeme bir karaktere can veriyor. Kadroda usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu da var.



ÖNCE DÖVDÜ SONRA AYNI FİLMDE OYNADI!

Geçtiğimiz sene TV8’de yayınlanan ‘Boxun Yıldızları’ programında ise Çılgın Sedat, filmin başrol oyuncularından Ateş Fatih Uçan’la karşı karşıya gelmiş ve Sedat, Uçan’ı nakavt etmişti.

ÇEKİMLERDE HALKTAN OYUNCULAR DA SEÇİLDİ!

“Benim Adım Osman” filminin çekimleri İzmit’te başladı ve Hendek, Çınarcık, İstanbul Beylikdüzü ve Samsun'da devam etti. Hendek’te çekimlerinde Hendek’li olan 8 yaşında ki Liva Başkara da rol alırken, Samsun çekimlerinde ise, Doç. Dr. Hayati Akbaş da rol aldı.”