Televizyon
13 Nis 2017 15:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:37

Belgesel izleyicileri için muhteşem kanallar

Gün içerisinde boş vakitleri bulunan kişiler genel olarak bu boş zamanlarını televizyon ile değerlendirmeyi düşünüyorlar.

Televizyonlar üzerinden izlenen programlar ile birlikte hem eğlenen hem de zamanını değerlendiren kişiler sonrasında yapacakları aktiviteler için de hazır hale gelmiş oluyorlar. Doğru sürelerde izlenildiğinde insanların psikolojilerinin düzelmesini ve günlük telaşlarından uzaklaşmasını sağlayan televizyonlar ile birlikte kişiler zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmiş oluyorlar. Televizyon izlerken süreyi bilinçli bir şekilde ayarlamak kadar kişilerin izledikleri programları doğru seçmesi de çok büyük bir önem taşıyor. Aksi halde kişiler televizyonlardan istedikleri verimi alamıyorlar. Bu durum da artık televizyon izlemekten keyif almamalarını sağlıyor.

Bu doğrultuda kişiler hangi tarzda programları seviyorlarsa o tarz programlara 24 saat yer veren kanalları satın alarak daha keyifli bir şekilde televizyon izleyebiliyorlar. Birçok kişi D-Smart gibi profesyonel platformları seçerken belgeselsever paketi ile birlikte de sürekli belgesel izleyen kişiler aradıkları kanallara kavuşabiliyorlar. Bu doğrultuda kişiler belgesel kanallarında her zaman farklı bilgiler görürken hiç sıkılmadan uzun süreler izleyebiliyorlar. Bu aşamada bir yandan doğanın muhteşem düzeni hakkında bilgi alırken bir yandan da bilim alanında yaşanan son gelişmelerden haberdar olabiliyorlar. Bu pakt doğrultusunda kişilere oldukça farklı kanallar sunulurken bu kanalların tamamı HD kalitesinde izleyicilerle buluşuyor. D-Smart sahibi olan işiler eğer belgeselsever paketini de eklerlerse 4 farklı belgesel kanalına da sahip olmuş oluyorlar.
Bilindiği üzere vahşi doğa her zaman insanların ilgisini çeken bir yaşam tarzı oluyor. Bu aşamada kişiler gitme imkânlarının bulunmadığı bölgelerde yaşayan vahşi hayvanların hayatlarını yalnızca televizyonlarda izleyebiliyorlar. Bu aşamada vahşi hayvanların birbirleri ile olan ilişkileri, avcılık yetenekleri ve ilgi çeken diğer etmenlerini ekrana getiren belgesel kanalları her zaman popülaritesini koruyor. Bu paketi satın alan kişiler BBC Earth kanalı ile birlikte vahşi doğaya tam anlamıyla doyuyor. Buna ek olarak eğer belgesellerde insanların avcılık tecrübelerini izlemeyi seven kişiler varsa bu kişiler de Outdoor Channel kanalı ile birlikte avcıların ve balıkçıların hayatları hakkında ayrıntılı bilgiler edinebiliyorlar.

Bunlara ek olarak belgesel denildiğinde aklına ilk olarak tarihi olayları getiren kişi sayısı da oldukça fazla bulunuyor. Bu kişiler tarihi olayları anlatan belgeselleri soluksuz bir şekilde takip edebiliyor. Bu aşamada dünya savaşları, çağların açılıp kapanması, tarihi anlaşmalar, isyanlar ve önemli devlet adamlarının anlatıldığı belgeseller son derece ilgi çekici oluyor. Bu tarz belgeseller de bu paket içerisinde Viasat History kanalında izleyiciler ile buluşuyor. Belgeselsever paketi içerisinde son olarak Docu Box kanalı müşterilere sunuluyor. Bu kanal sayesinde de kişiler bilimsel tüm gelişmeleri takip edebilirken ilginç deneyler ile birlikte de oldukça zevkli vakit geçiriyorlar. Tüm bu kanallar HD olarak yayınlanırken kişilerin 24 saatleri içerisinde istedikleri zaman bu kanalları izleme şansı oluyor. Eğer kişiler bu paket hakkında daha fazla bilgi almak isterlerse d’smart telefon numaralarından ulaşım sağlayabiliyorlar.

D-Smart sahibi olan kişiler deneme paketleri ile birlikte birkaç gün kanalları izleyerek deneme şansı buluyorlar. Böylece de kişilerin eğer kanalları beğenmezlerse değiştirme şansları oluyor. Bu deneme süresi içerisinde kişiler herhangi bir ödeme gerçekleştirmezken rahatlıkla kanalların tamamını belirli bir süre izleyerek kararlarını veriyorlar. Belgesel paketi D-Smart kullanıcılarına ayda 5 TL gibi çok cüzi bir miktar karşılığında sunuluyor. Bu fiyat için kişiler taahhüt vermesi gerekirken 24 ay taahhüt sonrasında paranın tamamını ödemek isteyen kişilere de 15 TL indirim yapılıyor. Bu kişiler toplamda 120 TL ödemek yerine 105 TL ödeyerek 2 sene boyunca bu paketi satın almış oluyorlar.