Polemik & Kulis
22 Şub 2017 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:30

'Başörtünü çıkar' sözü bardağı taşırdı! Hanife ve Nihat Doğan mahkemelik oluyor!

Nihat Doğan, gelin adayı olan Hanife'ye 'çıkar başörtünü, giy mini eteğini' demişti.

Beyaz TV ekranlarında Nihat Doğan, Ömür Varol ve Bircan İpek'in magazin gündemini tartıştığı "Söylemezsem Olmaz" programında Zuhal Topal'ın evlendirme programındaki gelin adayı Hanife eleştiri yağmuruna tutuldu. Nihat Doğan, "çıkar başörtünü giy mini eteğini" dedi, Hanife Doğan'ı mahkemeye vereceğini açıkladı.

NİHAT DOĞAN "ÇIKAR BAŞÖRTÜNÜ, GİY MİNİ ETEĞİNİ" DEMİŞTİ

"Söylemezsem Olmaz" programında Hanife'nin önce gece kulübünde olduğu iddia edilen görüntüler tartışıldı. Nihat Doğan, önce, "başındaki başörtüsü program için bu normal de açık" dedi. Daha sonra da "çıkar başörtünü, giy mini eteğini" diyerek ateş püskürdü.

NİHAT DOĞAN'I MAHKEMEYE VERECEK

Hanife de tüm bu eleştirilere Instagram hesabından "beni incitmeye çalışan yorumlara üzülmüyorum" diyerek cevap verdi. Nihat Doğan'ın "çıkar başörütünü, giy mini eteğini" sözünü duyunca mahkemeye gideceğini yine Instagram hesabından açıkladı.

HANİFE, NİHAT DOĞAN'IN ETEK GİYENLERİ ELEŞTİRDİĞİ BİR TWEET'İ PAYLAŞTI

Nihat Doğan'ın kendisini eleştiri yağmuruna tuttuğunu duyan Hanife boş durmadı. Nihat Doğan'ın mini etek giyenleri eleştirdiği bir Tweet'in fotoğrafını çekerek Instagram hesabında paylaştı. Fotoğrafın altına da "ne yapsak yaranamıyoruz heralde" notunu düştü.

İşte Hanife'nin o paylaşımı: