Televizyon
03 Şub 2015 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

Acun'dan bomba komedi dizisi! Başrolde kimler oynayacak?

Acun Ilıcalı yeni bir dizi için kolları sıvadı.Mart ayında ekranlarda olacak dizinin başrollerinde bakın kimler var?

Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı ‘Hom Ofis’ ve ‘Kaçak Gelinler’ dizilerinden beklediği reytingi alamayan yeni bir proje için kolları sıvadı.

Amerikan yapımı 'Baby Daddy'den uyarlanan sitcom'da Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Özkan Uğur rol alacak. Dizinin tek kadın starı ise Yağmur Tanrısevsin olacak.

3 Adam programıyla ekranlarda olan Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un başrollerinde oynacağı TV8'in merakla beklenen yeni komedi dizisinin hazırlıkları sürüyor.,

Mart ayı başında ekrana gelmesi planlanan yeni komedi dizisinde daha önce Güneşi Beklerken ve Kaçak dizilerinde rol alan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin de katıldı. Dizide Mazhar Fuat Özkan üçlüsünün başarılı sanatçısı Özkan Uğur ve son olarak galip derviş dizisinde rol alan ersin korkut da rol alacak. Bedran Güzel’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin cast ve çekim çalışmaları sürüyor. Çekimlerine Şubat ayında başlanacak olan dizi Mart ayında TV8'de yayınlanmaya başlayacak.




BABY DADDY KONUSU

Ben, bir gün kapısında ayrıldığı kız arkadaşı tarafından bırakılan bir bebek bulur. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken, annesi Bonnie, erkek kardeşi Danny, en iyi arkadaşları Tucker ve Riley'in yardımları ile bu sevimli kız bebeğe bakıp, onu büyütmeye karar verir.

2012 Amerikan yapımı filmin orjinalinin başrollerinde Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Tahj Mowry  oynuyor.