Reklam PR
20 Kas 2015 17:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:11

Başarılı reklamcı kendi PR ajansını kurdu! (Medyaradar/Özel)

Uzun yıllar medyada görev yapan PR sektörünün başarılı ismi kendi ajansını kurdu...

Doğan Haber Ajansı, Gazeteport, NTV, TRT Türk ve Sabah Gazetesi’nde uzun yıllar çalışan Yiğit Şeker, çeşitli PR ajanslarında çalıştıktan sonra kendi şirketini kurdu. 

Başarılı PR’cının kurucusu olduğu Arte İletişim Danışmanlığı, gıda, teknoloji ve inşaat sektörünün önde gelen firmalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.

Yiğit Şeker kimdir?

2006 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Yiğit Şeker, profesyonel iş yaşamına Doğan Haber Ajansı’nda Dış Haberler Editörü olarak başladı. Şeker, daha sonra sırasıyla Gazeteport, NTV, TRT Türk ve Sabah Gazetesi’nde editörlük ve muhabirlik yaptı.

Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması (2005) Televizyon Haberi dalında üçüncülük ödülü sahibi olan Yiğit Şeker, aynı yıl içerisinde Galatasaray Üniversitesi Ortadoğu Tarihi programında sertifika almaya hak kazandı.

PR sektöründeki ilk deneyimini 2013’te Kripto İletişim’de yaşayan Yiğit Şeker, daha sonra Manifesto İletişim Grubu bünyesindeki Kurumsal İletişim’de Müşteri İlişkileri Direktörlüğü ve Medya Direktörlüğü görevlerini üstlendi. 





MEDYARADAR/ÖZEL