Televizyon
16 Şub 2018 12:00 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:01

Balçiçek İlter’le Olay Yeri'nde aranan Ecem'in cesedine ulaşıldı!

Star Tv'de yayınları Balçiçek İlter'le Olay Yeri programı 42 gündür kayıp olan Ecem'in cesedine ulaştı.

5 Ocak tarihinde, öğle saatlerinde evinden çıkan genç kızdan ailesi o gün bugündür haber alamıyordu. Ecem'in annesi Esra Ercömert, 14 Şubat'ta Kocaeli'nin Kandıra İlçesi, Kerpe'de bulunan kayalıklardan denize atlayarak intihar etmişti.

BALÇİÇEK İLTER'LE OLAY YERİ EKİBİ CİNAYETİ AYDINLATTI

Ekranların deneyimli ismi Balçiçek İlter ve ekibi, haftalardır kayıp Ecem'i bulmak için çalıştı. Kayıp genç kızın babası Gökhan Balcı, kızına ne olduğunu eski eşi Esra Ercömert'in imam nikahlı eşi Süleyman K. tarafından bilindiğini söyledi.

ECEM'İN SIM KARTI SÜLEYMAN K.'NIN TELEFONUNA TAKILDI

Balçiçek İlter iki gün önce 17 yaşındaki Ecem'in SIM kartının 5 Ocak tarihinde Süleyman K.'nın telefonuna takıldığını ve 7 Ocak'a kadar telefonda kaldığını ortaya çıkardı.

Ecem'in kaybolmasından sonra evinde tarihi eser ve uyuşturucu bulundurduğu için tutuklanan Süleyman K., cezaevinden çıktıktan sonra tekrar Ecem'le ilgili sorguya alındı. Ecem erkek arkadaşına en son attığı mesajda "Süleyman Amca taç buldu, beni aldı" dedi.

Süleyman K. gece 11.30'den itibaren savcıya verdiği ifadede Ecem'in Ayvazpınar Köyü'ne gömdüğünü itiraf etti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri genç kızın cesedini dün gece Ayvazpınar köyünde buldu.

Ecem'in öldürüldükten sonra gömüldüğü ortaya çıktı.

KANSERİ YENEN ECEM MEME PROTEZİ İÇİN PARA BİRİKTİRİYORDU

17 yaşındaki Ecem geçen yıl meme kanserine yakalandı. Göğsünün bir tarafı alınan genç kız yapılan tedaviye olumlu cevap vermişti. Ailesi Ecem'in meme protezi için para biriktirdiğini söylemişti.