Magazin
21 Mayıs 2017 12:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:42

Bahar-Nihal Candan kardeşlere Cicişlerden sert yanıt: Bakın dombili kardeşler...

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda kardeşler, Bahar-Nihal Candan kardeşleri çok sert sözlerle eleştirdi.

Murat Boz ve Aslı Enver ilişkisinin bitmesine neden olduğu iddia edilen gecenin kahramanlarından Bahar-Nihal Candan kardeşler Cumartesi Postası’na verdikleri röportajda 'Bizi cicişlere benzetmek hakarettir' demişti.

Cicişler olarak tanınan Esra-Ceyda kardeşler, Bahar-Nihal Candan kardeşleri çok sert sözlerle eleştirdi.

Cicişler sosyal medya hesabından alttaki fotoğrafı yayınlayarak şu yorumu yaptı:

Bakın dombili kardeşler sizi bize benzetmelerinden çok rahatsız oluyoruz çünkü ÇOK ÇİRKİNSİNİZ. Biz ise çok güzel ve çok seksiyiz. Biz kim siz kim! Anormal,tuhaf ve uzaylı hareketlerinize hiç girmeyeceğiz bile. Bizim hayranımız olduğunuzu ve evde biriniz Esra biriniz Ceyda olup aynanın karşısına geçip bize özenip bizi taklit ettiğinizi kendin bize söylemiştin Baharcım.Keşke sadece evde taklit etmekle yetinseydiniz. Çünkü o tiplerinizle saçlarınıza uzun sarı peruk takıp yarışma yarışma koştursanızda sizden biz olamaz.

'Ders çalışın avukat olun'

Taklitler aslını yüceltirmiş ama siz bize hakaret gibi çıktınız meydana. Daha fazla bizim adımızı kullanarak bizi rezil etmeyin pılınızı pırtınızı toplayın gidin evinizde oturup ders çalışın avukat olun! Gerçi farzedelim ki mezun olabilip avukat olabildiniz,Hangi aklı yerinde insan size davasını verirse artık.

İşte, Esra-Ceyda Ersoy'un o paylaşımı!