Magazin
18 Kas 2018 09:05 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:59

Azra Akın anne oldu! İşte bebeğinin cinsiyeti...

Yaşamını iş insanı Atakan Koru ile birleştiren Azra Akın, bebeğini kucağına aldı.

Geçen yaz yaşamını iş insanı Atakan Koru ile birleştiren Azra Akın anne oldu. Dün İstanbul'da özel bir hastanede bebeğini kucağına alan ünlü manken erkek bebek dünyaya getirdi.

Azra Akın ve eşi henüz ismini açıklamadıkları bebeklerinin cinsiyetini de doğuma kadar gizli tutmuş ve "Dayanabilirsek doğuma kadar öğrenmeyeceğiz. İki cinsiyete de isim düşüneceğiz ve doğumdan sonra isme karar vereceğiz” açıklamasını yapmıştı.

TRAKYA DÜĞÜNÜYLE EVLENMİŞTİ

Azra Akın, geçtiğimiz yıl Trakya'nın ünlü toprak ağalarından Ahmet Koru'nun oğlu Atakan Koru ile Trakya'ya özgü kır düğününde dünya evine girdi. 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşı Atakan Koru ile 24 Ağustos'ta Tekirdağ'da kıyılan nikahın ardından Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Bahçeköy'de Trakya'ya özgü kır düğünü ile evlenmişti.

EN ÇOK MERAK EDİLEN İKİNCİ BEBEK SEÇİLDİ

'KizlarSoruyor' tarafından hazırlanan "Anne baba olmaya hazırlanan ünlü çiftlerden hangisinin bebeği en çok merakla bekleniyor?" anketinin sonuçlarında Azra Akın ve Atakan Koru çiftinin bebekleri yüzde 22 oy oranıyla ikinci bebek seçilmişti.