Gündem
07 Mayıs 2017 16:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:40

Aziz Yıldırım, rakip takımın başkanına tokat attı, ortalık karıştı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yakındoğu Üniversitesi Başkanı Işık Eyigüngör'e maç öncesi yaşanan gerginlikte tokat attı.

Bilyoner Kadınlar Baksetbol Ligi Play Off finali ilk maçında bugün Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi karşı karşıya geldi.

Fanatik'in haberine göre, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ve Yakın Doğu Üniversitesi, bilet konusu nedeniyle gerginlik yaşamış ve iki kulüp de birbirlerine karşı yaptığı yazılı açıklamalarla tansiyon yükseltmişti. Fenerbahçe’nin eski yöneticisi olan ve şu anda Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı olan Işık Eyigüngör, Aziz Yıldırım’ın salona gelmesiyle birlikte kendisini karşılamak için yanına gitti ancak hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Yıldırım, kendisinin döneminde yöneticilik yapan Eyigüngör’e tokat attı. Bu hareketin ardından olay kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken, spor şubeye bağlı polisler araya girdi ve olayları yatıştırdı.



Caferağa Spor Salonu’nda yaşanan olay nedeniyle karşılaşma da 15 dakika geç başladı.

Olay sonrası basın mensuplarıyla konuşan Aziz Yıldırım, "Yaptıkları ahlaksızlıkları görüyorsunuz. Maç öncesinde oyuncularımızı ayartmaya çalışıyorlar, transfer teklifi yapıyorlar. Seyirci için bilet istiyoruz, bilet vermiyorlar. Üstüne üstlük salonu da Beşiktaş taraftarlarıyla dolduruyorlar. Fenerbahçe - Yakın Doğu Üniversitesi maçında Beşiktaş taraftarlarının ne işi var? Bu olay burada kapanmayacak." diyerek gerginliğin sebebini açıkladı.



Eyigüngör: Şikâyetçi olacağım

Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör olayla ilgili olarak CNN Türk canlı yayınında yaptığı açıklamasında, "Şikayetçi olacağız. Neden yaptı bilmiyorum, kendisine sormak lazım. Durup dururken vurdu, herkes de gördü zaten. Aziz bey, protokol tribününe geldiğinde hoş geldiniz diye elimi uzattım bana yumruk vurdu bu kadar" ifadelerini kullandı.