Gündem
31 Eki 2014 16:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:52

Aziz Yıldırım bombaladı; Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımına verdiği yemekte şampiyonluk yarışı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı.

 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ı daha kötü günler beklediklerini belirterek, "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Beşiktaş'ın da arkası boş" dedi.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcularla yemek yiyen Aziz Yıldırım, FBTV'de bir bölümü canlı yayınlanan yemekte oyunculara yönelik yaptığı konuşmada, Beşiktaş maçından sonra 8 maçın 5'ini kendi sahalarında oynayacaklarını kaydederek, "Beşiktaş'ı yenerseniz, ilk devre 7-8 puan önde bitiririz" dedi.

Konuşmasında Galatasaray ve Beşiktaş ile ilgili çarpıcı açıklamalar yapan sarı-lacivertli kulübün 1 numarası, "Galatasaray'ın hiçbir gücü yok. Galatasaray'ı daha kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkası da boş. İyi gidebilmek için ekonomik olarak güçlü olmak lazım. Yani para olacak. Sizler iyi giderken, paraları alamazsanız o zaman fizik olarak düşüş başlar" diye konuştu.

"GERKEKİRSE HAKEM ODASI DA BASARIM"

Fikret Orman'ın açıklamalarına yanıt veren Yıldırım, "Beşiktaş hakemlerle ilgili konuşuyor. Bu hafta hakemi gözleyeceklermiş. Soyunma odasına giderken yolda gördüm, söyledim. Hakem odası basmadım, koridorda söyledim. Devre arasında yanlış yaptığını yüzlerine söylüyorum. Gerekirse basarım, onu da bilsinler. Fenerbahçe'nin haklarının yenmesini engellemek için bunu da yaparım. Yıldırım Demirören de zamanında hakem odasına, rakip soyunma odasına gitmedi mi? Her şeyi bize bağlıyorlar, saldırıyorlar" ifadelerini kullandı.