Gündem
17 Mayıs 2011 13:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:21

AYDIN ÜNİVERSİTESİ 7.İLETİŞİM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Geleneksel ‘7. İletişim Ödülleri' töreni, Küçükçekmece'deki üniversite binasında yapıldı.Yılın En İyi Magazin Dergisi ödülünü hangi dergi aldı?

Yayın hayatında 44 yılı geride bırakan Hafta Sonu Dergisi, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından dördüncü kez ‘Yılın En İyi Magazin Dergisi’ seçildi. Geleneksel ‘7. İletişim Ödülleri’ töreni, Küçükçekmece’deki üniversite binasında yapıldı. Bu önemli günde ödülü almak üzere törene, Hafta Sonu Dergisi Yayın Koordinatörü ve Medyaradar’ın usta röportajıcısı Yüksel Şengül katıldı. Şengül, ödülü öğretim görevlisi Erhan Kıyçak’ın elinden aldıktan sonra bir konuşma yaptı ve kendisini alkışlayan İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine şunları söyledi: “Yayın hayatında 44 yılı geride bırakan Hafta Sonu Dergisi’nin, bu alkışlarla ve  desteğinizle daha nice yıllara ulaşacağına yürekten inanıyorum. Her şeyin kısa süre içinde tüketildiği, her şeyden çok çabuk vazgeçildiği günümüzde, uzun süre kalıcı olabilmek, ısrarla tercih edilebilmek, elbette büyük başarıdır. Ama biz bunu başarmanın gücünü, sizlerden, okurlarımızdan ve bu ödüllerden alıyoruz. Bizi dördüncü kez ‘Yılın En İyi Magazin Dergisi’ seçen İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.”

 

Yılın En İyi Magazin Dergisi ödülünü Hafta Sonu dergisi adına yayın koordinatörü Yüksel Şengül aldı 



‘En İyi Spor Kanalı’ ödülünü NTV Spor adına alan İbrahim Kutluay, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın ve ‘En İyi Anchorman’ seçilen Uğur Dündar.



‘En İyi Hafta Sonu Programı’ ödülü, ‘Oylum Talu ile Burası Hafta Sonu’ programına verildi. 



Ekranın ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.



‘Komedi Dükkanı’yla ‘En İyi Komedi Programı’ ödülünü Tolga Çevik aldı.