Polemik & Kulis
24 Mar 2018 15:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:06

Aydın Doğan’ın kızı veda yazısını yolladı! Bu kez helalleşmeye geliyor! (Medyaradar/Özel)

Aydın Doğan’ın kızı Vuslat Doğan Sabancı’nın Doğan Grubu’nun satışı sonrası çalışanlara gönderdiği e-posta ortaya çıktı.

Demirören Grubu’nun, Doğan Holding'in medya şirketlerini satın alacağını açıklanmasının ardından Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Doğan Medya Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın kızı Vuslat Doğan Sabancı da kurumdakilere veda mesajı yolladı.

Medyaradar ekibi Sabancı’nın o veda mesajının detaylarına ulaştı. 

VEDALAŞMA PAZARTESİ GÜNÜ

Sabancı, kurum çalışanlarına yolladığı ‘e-posta’da; pazartesi günü Bağcılar’daki Doğan Medya Center’da olacağını ve binada bulunanlarla yüz yüze vedalaşacağını ifade etti. 

CANLI BAĞLANTI DA YAPACAK

Vuslat Doğan Sabancı, İstanbul dışında çalışanlarla ise canlı bağlantıyla bir araya geleceğini dile getirdi. 

Veda mesajının tamamı şu şekilde: 

Sevgili Çalışma Arkadaşlarım,

Bildiğiniz gibi Grubumuz, Demirören Grubu ile bir ön protokol imzalayarak medya sektöründen büyük ölçüde çıkma kararı aldı. Bu anlaşma, bir Türkiye değeri olan Hürriyet'i de kapsıyor.
Hürriyet, Doğan Grubu'na 1994 yılında katıldı. Bu 24 yılın 22'sinde Hürriyet benim hayatım oldu. Bu yolculuğu elbette siz "Hürriyetçilerle" birlikte dolu dolu yaşadık.

Bu Pazartesi, hepinizle vedalaşmak, kucaklaşmak ve helalleşmek için sizleri ve Hürriyet’in vazgeçilmez parçaları olan DHA ile Yaysat çalışanlarını da ziyaret edeceğim. Binada olursanız görüşmek dileğiyle...

İstanbul dışındaki çalışma arkadaşlarımla yüz yüze olmasa da ayrıca canlı bağlantıyla bir araya geleceğiz.

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.

Sevgiyle...

Vuslat Doğan Sabancı