Polemik & Kulis
06 Nis 2018 12:21 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:08

Aydın Doğan veda turuna başladı: Zorlanma ve baskıyla... (Medyaradar/Özel)

Aydın Doğan, Trump Towers’ta Posta, Fanatik ve dergi grubu çalışanlarına veda konuşması yaptı.

Doğan Medya’nın Demirören Grubuna satışının ardından beklenen veda gerçekleşti.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Mecidiyeköy’deki Trump Towers binasına gelerek veda konuşması yaptı. Aydın Doğan'ın Posta, Fanatik ve Doğan Dergi Grubu çalışanlarıyla son buluşmasında duygusal anlar yaşandı.
Aydın Doğan Trump Towers'ın kapısında Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay ve Fanatik Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necil Ülgen ile çalışanlar tarafından alkışlarla karşılandı.
Ababay ile Doğan'ın kapıdaki kucaklaşması esnasında iki ismin de gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.



KIZLARIM DA ÇEKİL DEDİ

Doğan, "Hiç kimsenin hakkını yememeye, adil davranmaya gayret ettim. Bilmeden ya da istemeyerek kırdıklarım olduysa özür dilerim. Zorlanma ve baskıyla mesleği bırakmıyorum. Bugünlere yüzümün akıyla geldim. Yaşım 82. Kızlarımla da konuştum onlar da istersen artık kenara çekil dediler” ifadelerini kullandı.

ASIL PATRON RIFAT OLDU

Son konuşmada Posta ve Fanatik gazetelerine ayrı bir parantez açan Onursal Başkan Aydın Doğan, “Bu iki gazetenin bendeki yeri çok ayrı. Bunlar bizzat benim tarafımdan kurulmuş gazeteler. Ben kurdum ama asıl patronluğunu her zaman Rıfat (Posta Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay) yaptı. Allah razı olsun. Her zaman namusu şerefi ile çalıştı gazeteyi buralara getirdi” dedi.

İŞTE AYDIN DOĞAN'IN VEDA KONUŞMASI: