Polemik & Kulis
15 Ağu 2014 17:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:34

Aydın Doğan Star gazetesinin hangi yazarı ile Bodrum' da tatil yaptı? (Medyaradar/Özel)

Deprem üstüne depremin yaşandığı Hürriyet Gazetesi'nin sahibi Aydın Doğan'la "Beraber yürüdük biz bu yollarda" diyerek tatil yapan yazar kim?

YeniŞafak gazetesinde 7 yıllık spor müdürlüğü görevinin ardından Star gazetesinde 2 yıldır spor yazarlığı yapan Erhan Köknar’ın Bodrum'da Doğan Holding ve Hürriyet gazetesi sahibi Aydın Doğan ile birlikte tatil yaptığı ortaya çıktı.

10 gündür Bodrum'da bulunan ikili sabah 07:00 da yürüyüşle başlayıp 40 dakika sonunda 3 km parkuru tamamlamış. Kahvaltının ardından sabah 10:00 da denizde 45 dakikalık yüzme seansına başlayan ikilinin konusu doğal olarak sıcak gündem olmuş. Yapılan sporun ardından Aydın bey çalışma ofisine geçiyormuş.

Erhan Köknar’ın Facebook sayfasında ‘Beraber yürüdük biz bu yollarda’ başlığını kullanması da oldukça ilginçti. Aydın beyin Bodrum sezonunu açmasından bu yana her gün spor yaptığını birlikte 10 günde 30 km yürüdüğünü Erhan Köknar Facebook sayfasına koyduğu özçekim (selfie) fotoğrafla duyurdu. Hedefin 100 km olarak açıklayan Erhan Köknar ‘günde 3 km'den inşallah 100 km'yi tamamlayacağız’ cümlelerini kullandı.



Erhan Köknar ve Aydın Doğan'ın dostlukları 2009 yılında Fehmi Koru ile birlikte düzenledikleri fasıl dostluğu toplantısına kadar dayanıyor. Telefonla ulaştığımız Erhan Köknar haberi doğrularken her gün spor yaptıklarını aralarında geçen sohbetin özel olduğunu bu konuda konuşmayacağını söyledi. 

MEDYARADAR/ÖZEL