Televizyon
18 Eki 2011 14:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

AYDAN ŞENER VE BURCU KARA, ANA-KIZI OYNUYOR!

Kenan Kalav'ın ilk bölümünde konuk oyuncu olarak yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi "Yıllar Sonra" bu cumartesi başlıyor. VİDEO

Yapımını Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı, senaryosunu da Mahinur Ergün’ün kaleme aldığı “Yıllar Sonra”nın hikayesi şöyle:
  
Şahin Ulupınar (Kenan Kalav), inşaat, turizm, tekstil sektöründe en önde gelen büyük bir holdingin sahibidir. Eşi Leyla Ulupınar (Aydan Şener) ülkenin en ünlü sinema sanatçısıdır. Çiftin, Seda (23) (Burcu Kara) ve Aslı (18) isminde ikisi kız, Mert (13) adında da bir erkek olmak üzere üç çocukları vardır. Aile refah içinde mutlu bir yaşam sürmektedir. Şahin Bey’in evi dışında ikinci bir hayatı daha vardır. Merve (28) adlı bir kadınla beraber olup, ondan da Yağmur (7) adlı bir kızı bulunmaktadır.
Şahin Bey işlerinde mesleki bir rekabet içindedir. Başarısını kabul edemeyen rakipleri sürekli tehdit ederler. Baş rakibi de Rasim Gürel’dir (Kerem Atabeyoğlu). Bir sabah Şahin Bey otomobilinde tek kurşunla öldürülmüş olarak bulunur. Ailenin ve polisin şüphesi, iş rekabetine girdiği kişilerden yanadır. Polis telefon kayıtlarından ve dinlemelerden katili tespit eder. Katil, Şahin Bey’in metresi Merve’dir. Çocuğunu nüfusuna almamasından dolayı çıkan bir münakaşada, Şahin Bey’i kendi silahı ile vurmuştur. Holding çok büyüktür ve işler yürümek zorundadır. Holdingin küçük ortağı, Şahin Bey’in kız kardeşi Birsen Ulupınar, holdingde yönetimi eline almak istemektedir.
Aileye bağlı yönetim kurulu üyeleri Leyla Hanım’ı yönetim kurulu başkanı yaparlar. Ticaretle, şirketlerle hiç ilişkisi olmayan, aktrislikten başka bir iş yapmayan Leyla Hanım, holding başkanı olarak göreve gelir ve Şahin’in kız kardeşi ile aralarında büyük bir mücadele başlar.
Leyla Hanım’ın büyük kızı, babasının katili Merve’nin ağabeyi Tahir (Alpay Atalan) ile, kim olduğunu bilmeden bir ilişkiye girer. Oysaki Tahir, bir intikam için Seda’ya yaklaşmıştır. Leyla Hanım’ın küçük kızı Aslı, uyuşturucu kullanan Harun adlı bir fotoğrafçıya aşık olur. O da uyuşturucuya başlar.
Leyla Hanım hiç bilmediği bir konuda, mecburen başına geçtiği holdingin problemleri ve rakipleri ile mücadele ederken, diğer yandan da holding yönetimini ele geçirmek isteyen Şahin Bey’in kız kardeşi ve kızlarının problemleri ile uğraşmak zorunda kalır. Tam bir çıkmazın içindedir.
Holdinge CEO olarak bir eleman alınır. Bu üniversite yıllarındaki ilk aşkı Murat’tır (Tarık Tarcan). Murat 1980 darbesinde arananlardan olduğu için yurtdışına kaçmış, eğitimini yurtdışında tamamlamıştır.
Murat ve Leyla’nın tekrar bir arada çalışmaları projeye neler katacaktır?

 

Yapım           : Erler Film
Yapımcı        : Türker İnanoğlu
Yönetmen    : Metin Balekoğlu
Senaryo        : Mahinur Ergün
Müzik             : Gökhan Kırdar
Oyuncular     : Aydan Şener (Leyla), Burcu Kara (Seda), Alpay Atalan (Tahir), Tarık Tarcan (Murat), Kerem Atabeyoğlu (Rasim),Elif Atakan (Aslı), Uğur Ekren (Harun), Şebnem Azade (Merve), Kaan Aypulat (Yalçın), Münire Apaydın (Birsen), Kerem Even (Mert), Eftelya Faraç (Yağmur), Mazlum Kiper (Osman), Cem Kurtoğlu (Kadir), Tibet Çelik (Fırat), Halef Tiken (Ahmet), Murat Ergün (Yaşar), Melih Çardak (Memik), Ali Ragıp İpin (Hasan), Aylin Kılınçarslan (Nursel)
1. Bölüm Konuk Oyuncu: Kenan Kalav (Şahin)

Yıllar Sonra, ilk bölümüyle 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 22:00’da Kanal D’de

 
İŞTE DİZİNİN FRAGMANI!