Polemik & Kulis
06 Oca 2018 20:43 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 01:55

Ayça Tekindor'dan Zafer Algöz'e IBAN yanıtı: "Yaşına olan saygımdan..." (Medyaradar/Özel)

Arif V 2016'yı izleyen Ayça Tekindor, beğenmediğini dile getirince filmin oyuncularından Zafer Algöz'ün sert tepkisiyle karşılaşmıştı.

Arif V 2016 beğenmediğini sosyal medyadan paylaşan Ayça Tekindor'a, filmin başrol oyuncularından Zafer Algöz'den ilginç bir tepki geldi.

AYÇA TEKİNDOR FİLMİ BEĞENMEDİ

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 2016 bugün vizyona girdi. Filmi izleyen Ayça Tekindor, filmi beğenmediğini dile getirdi.

"HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN KÖTÜ FİLM"

Ayça Tekindor sosyal medya hesabından Arif V 2016 filmi için; "Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film Arifv216. Gerçekten şaşırdım" dedi.

ZAFER ALGÖZ'DEN OLAY YANIT

Tekindor'un bu yorumunu gören filmin oyuncularından Zafer Algöz, bir döneme damga vuran 'Yıkılıyo' şarkısının sahibi Ayça Tekindor'a "IBAN'ı gönder paranı geri göndereyim" sözleriyle cevap verdi.


YAŞINA OLAN SAYGIMDAN SUSARIM

Yaşanan bu polemik sosyal medyayı sallarken Ayça Tekindor'dan yeni tweetler geldi.

Arif v 216 filminin oyuncularından Zafer Algöz ile 2000'li yıllarda Kanal D'de yayınlanan Okan Bayülgen'in Talk Show programı Zaga'da birlikte çalıştıklarını hatırlatan Tekindor, "Zaga’da beş yıl kendisiyle çalıştım, yaşına olan saygımdan da susarım. Söz uçar, yazı kalır. Herkes, kendini bir şekilde ifade eder. Kalitesini de belli eder.Burada sinema bileti zaten ucuz. Zamanımı geri veremeyeceğine göre de bu işi uzatmam." dedi.

BÖYLE BİR CEVABA GÜLER GEÇERİM

Ardından bir tweet daha atan Tekindor, "İlk ve son; Ben bu tür olaylardan uzak durmak için Bodrum’a yerleştim, emekli oldum, hayalimdeki hayatı yaşıyorum.Bir filme ‘’Muhtemelen’’ hayatımda gördüğüm en kötü film dediğim için (ki öyle) böyle bir cevap veriliyorsa, şahsen güler, geçerim" diye yazdı.




MEDYARADAR/ÖZEL