Magazin
16 Haz 2014 09:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

Ayakkabısının altındaki etiketi unuttu, alay konusu oldu!

Kim Kardashian’ın yolunda ilerleyen küçük kardeşi Kylie Jenner’ın dalgınlığı sosyal medyada alay konusu oldu.

Kardashian ailesinin genç üyesi Kylie Jenner geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta bir arkadaşı ile yürüyüşe çıktı. Jenner'ın ayakkabısının altındaki fiyat etiketi ise gözlerden kaçmadı. Jenner'ın 165 dolara aldığı ayakkabısı Top Shop'tandı. ABD’nin en zengin ailelerinden birinin en küçük kızı olan Jenner’ın, son derece ucuz ayakkabılar tercih etmesi sosyal medyanın diline düşmesine neden oldu.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR!

Kısa bir süre önce model kardeşi Kendall Jenner ile ‘Rebels: The City Of Indira: The Story of Lexi and Livia’ adlı fütüristik romanını yayınladı. En az ablaları kadar üretken olan kardeşler kitap dışında bir de kıyafet markası oluşturdular ve yeni koleksiyonlarını piyasaya sürdüler. Kylie ve Kendall Jenner online olarak Pac Sun mağazalarında satışa sundukları koleksiyonlarında ablalarından hiç tavsiye almadıklarını söylüyor.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre Kylie ve Kendall her konuda Kim, Khloe ve Kourtney Kardashian'ın tavsiyesini aldıklarını, bu kez şanslarını tek başlarına denemek istediklerini ifade ediyor.