Televizyon
21 Ağu 2014 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

Ay Yapım'dan Kurt Seyit ve Şura açıklaması! Maaş krizi var mı? (Medyaradar/Özel)

Kurt Seyit ve Şura dizisinin yapımcısı AY yapımdan bugün Posta'da çıkan haber ile ilgili açıklama.

Posta Gazetesi'nde imzasız olarak 'kriz' anonsuyla duyurulan "Kurt Seyit ve Şura İstanbul" dizisiyle ilgili haberler ile ilgili AY yapım'dan açıklama geldi.

 Dizinin yapım şirketi Ay Yapım'ın açıklaması şu şekilde...

“21 Ağustos 2014 tarihinde Posta Gazetesi'nde imzasız olarak 'kriz' anonsuyla duyurulan "Kurt Seyit ve Şura İstanbul" dizisiyle ilgili haber tamamen hayal ürünüdür.

"Kurt Seyit ve Şura İstanbul" dizisinin seti henüz başlamamıştır. Söz konusu oyuncular henüz bir araya dahi gelmemişlerdir. Başlamamış bir sette bir krizin yaşanmış olması da mümkün değildir. Oyunculara ödendiği iddia edilen rakamların hiç biri gerçek olmadığı gibi, geçmişte yapılan bazı haberlerde yer alan indirimler, pazarlıklar söz konusu hiç değildir. Dolayısıyla bahsedilen krizin gerçek olması için tek bir dayanak dahi mevcut değildir. Hal böyle iken asılsız bir haberin farklı mecralarda da yayılması, haberde ismi geçen herkesi fazlasıyla üzmektedir. 

Şirketimiz tarafından duyurusu yapılmamış, onaylanmamış ya da gazeteci imzası barındırmayan haberlere itibar etmemenizi önemle rica ederiz.”

MEDYARADAR/ÖZEL