Televizyon
13 Kas 2017 11:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Ay Yapım'dan açıklama geldi! Güzel oyuncunun yüzü yandı mı?

'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde 'Burcu Hoca' karakterini canlandıran Duygu Sarışın'ın sette yüzü yandığı iddia edildi. İddiaların üzerine Ay Yapım'dan açıklama geldi. İşte o açıklama...

Sabah'ın haberine göre, 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde rol alan genç oyuncu Duygu Sarışın, dizi çekimleri sırasında büyük bir talihsizlik yaşadı; yüzü yandı. Ekip, çekimleri iptal edip genç oyuncuyu Bağcılar Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Acil müdahale yapılan Sarışın, ardından plastik cerrahiye sevkedildi. Şok olay nedeniyle dizinin o günkü çekimleri iptal edildi.

AY YAPIM'DAN AÇIKLAMA

Ancak iddiaların ardından Ay Yapım bir açıklama yaptı ve olayın gerçekleri yansıtmadığını belirtti. İşte o açıklama...

"Bugün medyada Ufak Tefek Cinayetler dizisi hakkında yer alan haberle ilgili şirketimiz tarafından yapılan resmi açıklama aşağıda yer almaktadır. Gösterdiğiniz ilgi ve özen için şimdiden teşekkür ederiz.

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesi ile büyük beğeni toplayan  Ufak Tefek Cinayetler Dizi setinde Duygu Sarışın’ın kaza geçirdiğine ilişkin çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Setimizde herhangi gibi bir oyuncumuz ya da çalışanımız kaza geçirmemiştir.

Ancak başrol oyuncularımızdan Tülin Özen geçen hafta evinde ufak bir kaza atlatmış ve setine ara verilmiştir.Evinde dinlenen güzel oyuncu hızla iyileşerek sağlığına kavuşmaktadır."



DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

Duygu Sarışın, 24 Kasım 1987 İzmir doğumlu.  1.70 boyunda ve 56 kilo olan Duygu Sarışın, yay burcu ve gözleri kahverengi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı. İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yaptı. 2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım attı. İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol aldı. 'İçerde' dizisinde Sema karakterini canlandıran Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy ile aşk yaşamıştı.