Televizyon
03 Eyl 2015 12:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:51

'Avatar' TRT dizisine katıldı!

TRT1'de ekrana gelen diziye yeni bir isim dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Son Çıkış' dizisine, bir dünya şampiyonu dahil oldu.

Dövüş sporları ustası, 2011 IFMa Muay Thai Dünya Şampiyonu, 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, dördüncü bölüm itibarı ile dizi ekibinde yerini aldı.

Başrollerinde Tolga Güleç, Furkan Palalı, Sultan Ulutaş ve Dolunay Soysert'in yer aldığı dizide kendini canlandıracak olan Arslan, dövüş sporlarına olan merakı nedeniyle arkadaşlarınca Vandam olarak isimlendirilen Yahya karakterine eğitim verecek. Kendisi de kötü bir mahalleden gelen, arka sokaklarda büyüyen, ancak spora olan tutkusuyla dünya şampiyonluğuna uzanan bir kariyer yapan ve halen bir yandan aktif sporculuğu sürdürürken, bir yandan kendi spor salonunda eğitmenlik yapan Çağan Atakan Arslan, dizideki gençler için, uyuşturucu nedeniyle hayatlarını karartabilecek yolda bir diğer 'Son Çıkış' umudu olacak.

Sivas doğumlu olan Çağan Atakan Arslan'ın kendi hayat hikayesi de bir anlamda dizide anlatılan öykülere paralellik gösteriyor. Arslan hayat hikayesini anlatırken, çok kötü bir semtte büyüdüğünü ve bir çok çocukluk arkadaşının uyuşturucu bağımlısı olduğunu ya da cezaevine girdiğini vurguluyor. Enerjisini tutkun olduğu spora yönlendirmesi, Çağan Atakan Arslan'ın bu camiadan ve kötü etkilerden kurtulmasını sağlamış. Arslan'ın seçtiği yol ve gösterdiği başarı, birçok arkadaşının da kendisi gibi karar verip kötü yola düşmekten kurtulmalarını sağlamış.



Profesyonel spor yaşamına 2008 yılında adım atan 26 yaşındaki sporcu, Muay Thai dalında bölgesel ve ulusal şampiyonlukların ve sayısız başarıların yanı sıra, 2011 yılında IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu olarak bu dalda ülkemize ilk altın madalyasını kazandırdı. Şampiyon sporcu, spor kariyerini, 2014 yılı itibarı ile Glory World Series kapsamında sürdürüyor. Bugüne dek 24 profesyonel maça çıkan Çağan Atakan Arslan, bu maçlardan 18’ini kazandı ve 14 maçta nakavtla galip geldi.