Televizyon
21 Mar 2017 15:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:34

Avatar Atakan, hangi dizinin kadrosuna katıldı?

Star Tv dizisi kadrosuna ‘Avatar Atakan’ olarak bilinen Atakan Arslan da dahil oldu.

Yapımını ‘TIMS & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi SÖZ’ün oyuncu kadrosuna ‘Avatar Atakan’ olarak bilinen Atakan Arslan da dahil oldu.

Lakabı ‘Geveze’

Başrolünde başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı, bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ’ dizisi ile Star TV ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Atakan Arslan, dizide ‘Geveze’ lakaplı Tim Komutan Yardımcısı Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandırıyor.



Ağır Silahlar ve Yakın Dövüşte Uzman

Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 2 aydır devam eden ‘SÖZ’ için kamera karşısına geçen Atakan Arslan, ağır silahlar ve yakın dövüşte uzman olan ‘Geveze’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Hiç konuşmadığı için komutanı tarafından kendisine ‘Geveze’ lakabı takılan Üsteğmen Zafer Yaman'ın sıklıkla kullandığı iki kalıp cümle mevcuttur. Bir şeyi onaylamak için “mutabıkız” ya da bir şeye karşı çıkmak için “mutabık değiliz” cümlesini sarf eder. Ekibin en çalışkanıdır, sabah herkesten önce uyanır ve antrenmanına başlar. Tam bir spor delisidir. Dövüş sporlarının her türlüsünü yapmıştır. Şaka yapmayı da kendisine şaka yapılmasını da sevmez. Kendi halinde ketum birisidir.
 
Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı ile İşbirliği

Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’ün yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın üstlenirken, senaryosunu Ethem Özışık kaleme alıyor.

Vatanı İçin Gözünü Kırpmadan Ölüme Yürüyenler

Geveze karakterine Atakan Arslan’ın, zekasıyla ve cesaretiyle bütün timin saygısını ve güvenini kazanan Tim Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yavuz rolüne Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği SÖZ dizisinde vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını ise; Mustafa Yıldıran, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş canlandırıyor.



Yolları Vatan Sevgisinde Birleşenlerin Hikayesi

Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Mensubu görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır. “Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.