Televizyon
16 Nis 2018 11:21 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:09

ATV'den yeni dizi! Kadroda hangi ünlü isimler var? (Medyaradar/Özel)

atv, ekranlara yeni bir aile dizisi getirmeye hazırlanıyor.

Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir'in başrollerini paylaştığı Kocaman Ailem’in yapımcılığını Mia Yapım, Banu Akdeniz üstleniyor.

Eğlence okuma provalarında başladı!
Kocaman Ailem'in oyuncu kadrosu önceki gün okuma provası için ilk kez bir araya geldi.Dizi güçlü kadrosu ve sıcacık hikayesiyle izleyicinin gönlünde taht kurmayı hedefliyor.



Senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan İnan'ın üstlendiği "Kocaman Ailem"in kadrosunda ayrıca; Buse Arslan Akdeniz, Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Gülçin Hatıhan, Erman Okay ve Çiğdem Aygün yer alıyor.



Kocaman Ailem'in konusu ise kısaca şöyle, pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir'i (Aksel Bonfil) görevlendirir. Hulusi'nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. 



MEDYARADAR/ÖZEL