Gündem
23 Ağu 2014 15:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

atv yeni sezona 3 diziyle 'merhaba' diyor

Kanalda yeni sezonda hangi diziler ekrana gelecek?

atv'nin geçen sezondan devam eden 'Karadayı', 'Kaçak', 'Kara Para Aşk', 'Bugünün Saraylısı' ve 'Diğer Yarım' yeni sezonda sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanırken, üç yeni dizi ekrana merhaba diyor.

İşte atv'nin yeni sezonda ekrana gelecek yeni dizileri:

ÜÇ ARKADAŞ

“Arkadaşlar, karanlıkta yol gösteren yıldızlardır.”

Birbirlerinden hiç ayrılmayan üç sıkı dost Murat, Kısmet, Rıza… Üç arkadaşın yolu bir gün güzeller güzeli Gülperi ile kesişiyor…Sıcak, sevgi dolu bir hikâye başlıyor.

Süreç Film yapımcılığında çekilen dizinin başrollerinde; Hakan Yılmaz (Murat), Leyla Feray (Gül Peri), Burak Hakkı (Galip), Anıl İlter (Kısmet), Bülent Seyran (Rıza), Mehmet Gürhan (Sedat), Ayçin İnci (Jülide) yer alıyor. Senaryo, Gani Müjde’ye ait, yönetmen koltuğunda ise Tarkan Karlıdağ var.

BEYAZ KARANFİL

Yıllarca hapis yattı, geçmişi elinden alındı. Şimdi vakit, intikam vakti!...

Zülfü, zengin bir ağa olan akrabası Osman’ın bahçıvanlığını yapmaktadır. Osman, uyuşturucu pazarının en güçlü isimlerinden biridir. Zülfü, Osman yüzünden hapse girer ve cezası bittiğinde başına gelenlerin intikamını almak için harekete geçer.

Yapımcılığını Bahadır Özdener’in üstlendiği dizide başrolleri Kenan Çoban (Zülfü), Hakan Boyav (Salih), Ali Sürmeli (Osman), Okan Turan (Sarıhan), Çağlar Ertuğrul (Başar), Oya Unustası (Nergis), Chloe Loughnan (Berrak) paylaşıyor. Senaristliğini Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül’ün yaptığı Beyaz Karanfil’in yönetmeni Baran Özçaylan…

KALP HIRSIZI

Evinize giren bir hırsıza âşık olabilir misiniz? Defne, kocası tarafından terk edilmiş, oğlu Bora’yla yaşayan genç ve güzel bir kadın… Tekin, değerli antikaların peşinde olan bir sanat hırsızı… Bir gece Tekin’in Defne’nin evine girmesiyle hikâye başlıyor.

Bora, Tekin’i yıllardır görmediği babası sanınca Defne, çaresiz kalır. Şimdi önünde iki seçenek vardır: Ya oğluna babasıyla ilgili tüm gerçekleri anlatacak ya da uzun süre sonra Bora’nın konuşmasını sağlayan hırsızın peşine düşerek onu baba diye eve getirecektir.   

Yapımını MinT Prodüksiyon, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği dizinin hikâyesi Metin Açıkgöz’e ait. Senaristliğini Birol Güven, Yaşar Arak, Caner Güler; yönetmenliğini ise Emre Kavuk yapıyor. Başrollerde ise Mine Tugay (Defne), Kenan Ece (Tekin), Berk Pamir (Bora), İştar Gökseven (Tayyar), Mazlum Kiper (Fahrettin), Funda Postacı (Vildan), Arda Esen (Savaş), Selin Ortaçlı (Filiz), Eser Eyüboğlu (Kemal), Erdem Baş (Sinan), Ahmet Burak Bacinoğlu (Hakkı), Ceren Demirel (Aysun), Filiz Uysal (Melek), Cansu Kurgun (Deniz) yer alıyor.

Ekrana merhaba diyecek yeni dizilerin yanı sıra, atv’nin sevilen dizileri de yeni sezon bölümleriyle izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

Karadayı’da düğün gecesi hayatlarının dönüm noktasını yaşayan Mahir ve Feride için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bombayla havaya uçurulan arabanın içerisinde en yakınlarını yitiren Mahir için artık tek bir seçenek var; bu acıyı kendisine yaşatanlardan intikam almak. O, sözünü artık “Kabadayı Mahir” olarak söyleyecek.

Usta oyuncu Haluk Bilginer’in kadrosuna dahil olduğu Kaçak’ta heyecan ve aksiyon artarak devam ediyor. Serhat ve arkadaşları gerçek adaleti sağlamak adına yeni tanıştıkları Şahingöz ile yeni bir maceraya atılıyor. Dizinin kadrosuna katılan bir diğer isim, Haluk Bilginer’in canlandırdığı Faysal karakterinin kızı Tülay’ı canlandıracak olan Yağmur Tanrısevsin.

Kara Para Aşk’ta Elif ve Ömer’in aşkı, kaldığı yerden devam ediyor.

Diğer Yarım’da yıllar sonra birbirlerini bulan ikiz kardeşlerin anne-babalarını bir araya getirme planı hızla işliyor.

Kırık bir aşk hikâyesinden doğmuş naif genç kız Ayşen’in, kendini aramasının ve kendi kendini yeniden yaratmasının hikâyesini anlatan Bugünün Saraylısı’nda Ayşen, bir yandan yeni hayatına alışmaya çalışırken, diğer yandan geçmişini sorgulamaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna yeni sezonda ünlü oyuncu Hatice Aslan dahil oluyor.