Televizyon
27 Şub 2018 14:05 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:02

Atv dizisi Kırgın Çiçekler'e veda!

Fenomen dizi Kırgın Çiçekler, 113. bölümde izleyiciye veda ediyor.

Yetimhane kızlarının hayatını konu alan fenomen dizi Kırgın Çiçekler, 113. bölümde izleyiciye veda ediyor.

Her Pazartesi atv ekranlarında izleyiciyle buluşan Kırgın Çiçekler dizisinin oyuncuları ve ekibi dün akşam veda yemeğinde bir araya geldiler. atv’nin organize ettiği, kanal yöneticilerinin de katıldığı yemekte tüm oyunculara teşekkür plaketleri takdim edildi.



atv Genel Müdürü Metin Ergen, dizi ile ilgili sözlerini şöyle dile getirdi: Bu bir yaz işiydi. Herkes sahillerde keyifli bir şekilde dolaşırken biz, üvey baba tacizine uğrayan bir genç kızın hikayesini anlatacaktık. Yetimleştirilmiş bir kızdı, yılmıyordu, direniyordu arkadaşlarıyla birlikte. Eminim bir çok genç bu hikayeyi izledi, etkilendi ve örnek aldı. Türk dizi tarihinde anlı şanlı yerini aldı. Emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.



Bir yandan eğlenirken diğer yandan veda etmeninin hüznünü yaşayan oyuncular, hep birlikte anı fotoğrafları çektirdi. Tüm ekip birlikte pasta keserken yeniden bir araya gelmeyi dilediler.

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP’in üstlendiği, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin yaptığı Kırgın Çiçekler dizisinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak, Aleyna Solaker, Hazar Motan, Mehmet Aykaç, Arif Diren, Sacide Taşaner, Zeynep Irgat ve daha birçok oyuncu yer alıyor.