Reklam PR
17 Eki 2014 15:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:50

ATO'nun kurumsal iletişimi kime emanet? (Medyaradar/Özel)

Ankara Ticaret Odası'nın yeni basın müşaviri belli oldu.

Ekonomi Muhabirleri Derneği üyelerinden Nurten Deliktaş Önel, Ankara Ticaret Odası (ATO)'nun Kurumsal Danışmanlık ve Medya İlişkileri Müşavirliği'ne atandı.

Önel, 2001 yılından bu yana ATO Kurumsal Danışmanlık ve Medya İlişkileri Müşavirliği'ndeki görevini danışman olarak sürdürüyordu.

Nurten Deliktaş Önel kimdir? 

26 Kasım 1971'de Sivas'ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sivas'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

Meslek hayatına Uluslararası Haber Ajansı'nda muhabir olarak başladı. Yeni Günaydın Gazetesi'ndeki ekonomi muhabirliği görevinin ardından Flash TV'de Ankara Haber Müdürlüğü yaptı. Radyo Ses'te yürüttüğü haber müdürlüğü görevinin ardından Ulusal Basın Ajansı'nda ekonomi ve Başbakanlık muhabirliği görevlerini yürüttü.

Sabah Gazetesi Başkent Eki'nde ekonomi muhabirliği görevinin ardından 1 Mart 2001 tarihinden bu yana Ankara Ticaret Odası’nda Kurumsal Danışmanlık ve Medya İlişkileri Müşavirliği çatısı altında danışman olarak görev yapmaktaydı. 

Evli ve bir çocuk annesi olan Nurten Deliktaş Önel, 15 Ekim 2014 tarihinde Ankara Ticaret Odası Kurumsal Danışmanlık ve Medya İlişkileri Müşaviri olarak göreve atandı.