Magazin
29 Kas 2016 11:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:41

Atatürk'e hakaret etmişti! Gelin adayının skandal görüntüleri ortaya çıktı!

Atatürk'e hakaret ettiği video ile gündeme gelen Yağmur Avcı'ya ait olduğu iddia edilen skandal görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Star TV ekranlarında Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan izdivaç programında eş arayan gelin adaylarından Yağmur Avcı'nın paylaştığı bir videoda Atatürk'e hakaret etmesi büyük tepki çekmişti.

KANAL YÖNETİMİ İPİNİ ÇEKTİ

Programın takipçileri, programa katılan Yağmur isimli gelin adayının, Atatürk'e hakaret ettiğini gösteren videoyu ve çekilen bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı ve tepki gösterdi. Bu videonun ortaya çıkmasının ardından Star TV yönetimi, Avcı'nın programdan çıkarılmasını talimat verdi. Yönetimin bu kararı izleyicileri mutlu etti.



FOTOĞRAFTAKİ KADIN YAĞMUR AVCI MI?

Yağmur Avcı'nın Atatürk'e hakaret ettiği videonun ortaya çıkmasının ardından, sosyal medyada bir fotoğraf karesi sıkça paylaşılır oldu. Magazinn.com'un haberine göre söz konusu fotoğrafta Yağmur Avcı olduğu iddia edilen kadın, bir başka kadınla öpüşüyor.

NE DİYECEĞİ MERAK KONUSU

Sosyal medyada "İşte Atatürk'e hakaret eden kadının lezbiyen fotoğrafı" diye paylaşılan kareyle ilgili Avcı'nın yapacağı yorum şimdiden büyük merak konusu oldu.

+18 VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Yağmur Avcı'nın sosyal medyada paylaştığı bir başka ise videoda beğendiği adamla ilgili söyledikleri ve Avcı'nın adamın poposuna vurup poz vermesi yer alıyor.