Televizyon
25 Eki 2014 21:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:51

Aşkın Kanunu izleyicisiyle ne zaman buluşuyor?

TRT'in başrollerinde Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ'ın rol alacağı 'Aşkın Kanunu' dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci yeni sezonda bambaşka bir rolle izleyicilerin karşısında olacak. Üç sezon 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinde rol alan Ceyda Düvenci, TRT 1'nin yeni polisiye dizisi 'Aşkın Kanunu'nun yayın tarihi belli oldu.
Yapımcılığını TMC Film'in yaptığı dizi, 4 Kasım Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.
'Aşkın Kanunu' dizisinin başrol oyuncusu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Muro rolüyle hafızalara kazınan ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Mustafa Üstündağ oldu.
AŞKIN KANUNU DİZİSİNİN KONUSU
Tüm karşı çıkanlara aldırmadan evlenen emniyet mensubu Çetin ve İpek'in arasında, basit bir kıskançlık sonrası gelen "ayrılalım" kelimesi ile başlayan sürecin ayrılıkla sonuçlanmaması için çırpınan arkadaşlarının çabaları ve onların yaşayacağı aşkların hikayesi.
Çetin'in annesi memleketlisi olmayan gelininden kurtulacağı için sevinecek ancak bir türlü boşanmayı beceremeyecek olan çift hem çekişecek hem görevlerinde aksilikler yaşayacak hem de birlikte yeni başarılara imza atacaktır. Çetin ve İpek suçluların peşinde koşarken birbirlerine doğru yeniden koşmaya başlayacaklardır.
'Aşkın Kanunu'nun yönetmen koltuğunda Kurtlar Vadisi Pusu ve Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizilerini başarıyla yöneten Sadulah Şentürk oturacak. Dizi TRT1'de ekranlara gelecek.