Magazin
23 Mar 2017 14:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:34

Arka Sokaklar'ın Mesut komiseri 'gizemli patron' oldu!

Türkiye Azerbaycan git gelinde beyaz perdeye taşınan yeni bir bir komedi geliyor.

Çekimlerinin İstanbul ve Bakü’de onlarca farklı mekanda yapılacağı “Yanlış Anlama” isimli filmin oyuncu kadrosu da oldukça iddialı. Film, eğlenceli bir yanlış anlama hikayesini anlatıyor. Ekim’de vizyona girecek “Yanlış Anlama” yeni fenomen karakterler yaratmaya hazırlanıyor.

Filmi DADA Yapım beyaz perdeye taşırken yönetmenliğini Ulaş Cihan Şimşek yapıyor. Yapımcılığını Levent Cengizhan’ın üstlendiği filmin senaryosu ise Ayberk Çınar’a ait.

Filmin kadrosunda bulunan isimler oldukça dikkat çekiyor. Yanlış anlamalar üzerine kurulu bu film, iki kardeş ülkenin de sımsıcak hikayesini perdeye taşımayı amaçlıyor. Filmde Hakan Bilgin, evlenme telaşında işkolik Baran karakterini, Şevket Çoruh, Hakan Bilgin’in gizemli patron karakterini, Bahadır Efe sürpriz bir karakteri, Duygu Karaca dünya vatandaşı Arzu’yu canlandırırken Pelin Sönmez de kadronun sürpriz isimlerinden biri olarak izleyiciyle buluşuyor.

Ayrıca Azerbaycan’ın çok ünlü isimleri de bu filmde. Güzelliği ile dikkat çeken Azerbaycan’nın sevlilen ismi Pervin Abiyeva, Ben Bilmem Eşim Bilir’den tanıdığımız rating rekoru kıran Islam Mehreliyev ve Bakü’nün Cem Yılmaz’ı olarak gösterilen mizah ustası Ferda Xudaverdiyev da çok ama çok sürpriz karakterleri canlandırıyorlar.

ŞEVKET ÇORUH’U HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!

“Yanlış Anlama” sürprizleri de bol olan bir film. Filmde, Arka Sokaklar’ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh, çok ama çok farklı bir karakterle izleyiciyle buluşuyor. Şevket Çoruh güçlü oyunculuğunun altını bu filmle bir kez daha çiziyor.

EKİM’DE VİZYONDA!

Bu eğlenceli komedi filmi Türkiye ve Azerbaycan’da bulunan iki ailenin komik macerasını anlatıyor. Türkiye’den Azerbaycan’dan iki ailenin beraber geçirdikleri 10 günü anlatan filmde iki dilin hem yakınlığı hem farklılığı sonucu oluşan yanlış anlamaların getirdiği maceraları izleyeceğiz. Herkesin bildiği gibi, inen uçağa; uçak düşüyor diyen Azeriler’in hiç birimizin bilmediği daha nice kelime farklılıklarından meydana gelen komikler anlatılıyor. Film, Türkiye sinemalarıyla aynı zamanda Azerbaycan sinemalarında da gösterime girecek.