Polemik & Kulis
14 Haz 2017 01:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:54

Arda Turan'la ilgili skandal iddia: "Kumarda 2 lüks otomobil parası..."

Makedonya maçı sonrasında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran sonrasında da milli takım kariyerini noktalayan Arda Turan hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı.

Katalan Radyosu Alacatra, Arda Turan'ın kumar masasında yüklü miktarda para kaybettiğini iddia etti.

Türkiye A Milli Takımı'nı olaylı bir şekilde bırakan futbolcu Arda Turan'ın kumar problemi olduğu ve bu yüzden bunalıma girdiği iddia edildi.

Katalan Radyosu Alacarta'dan Xavi Campos'un haberine göre Arda Turan kumar masasında yüklü miktarda para kaybederek ciddi olarak ekonomik probleme düştü.

BARSELONA'DAN AYRILIYOR MU?

Teknik direktör Luis Enrique'nin gidişi ile geleceği belirsizleşen 30 yaşındaki futbolcunun Barselona'dan ayrılacağı İspanyol basınında daha yüksek seslerle anılmaya başladı.

Son olarak gazeteci Bilal Meşe ile yaşadığı uçak kriz sonrasında milli takımı bırakma kararı alan yıldız oyuncu ile ilgili gelişmeler önümüzdeki günlerde daha da netleşecek.

MİLLİ TAKIMI BIRAKMIŞTI

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim A Milli Takım uçağında gazeteciye saldıran Arda Turan'ı Milli Takım kampından gönderdi ve kadrodan çıkardı. Arda Turan da yaptığı basın toplantısında Milli Takım'ı bıraktığını açıklamıştı.