Magazin
25 Eki 2016 10:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:37

Antalya Film Festivali için geldiler, Trump yüzünden kavga ettiler!

Hillary Clinton ile Donald Trump’ın başkanlık yarışı ve ikili arasında gün geçtikçe artan gerilim Türkiye’ye de sıçradı

Uluslararası Antalya Film Festivali jürisinde yer alan dünyaca ünlü oyuncular Andie MacDowell ve Esai Morales, ödül töreni öncesi tartıştı.

YÜKSEK TANSiYONLU TARTIŞMA

Jüride yer alan iki ünlü oyuncu festival sırasında kalabalık bir ekiple öğle yemeği yerken konu siyasete gelince tansiyon yükseldi.

Zor sakinleşen Morales, öfkesi dinince tartışmanın yaşandığı masaya dönüp yemeğine kaldığı yerden devam etti.

Clinton'ı destekleyen MacDowell düşüncelerini masadakilerle paylaşırken Morales tepki gösterdi. İki oyuncu da seslerini yükseltip hararetli bir tartışmaya girdi.

İÇTEN PAZARLIKLI

Esai Morales tartışma sonrası Sözcü'ye, “Hillary Clinton içten pazarlıklı ve tehlikeli, Donald Trump ise kinci ve egosu yüksek ama içinde barındırdığı saflığı seviyorum” açıklamasını yaptı.



ÖFKEDEN BiLGiSAYARI PARÇALADI

Gergin sohbet öyle bir noktaya geldi ki Esai Morales, öfkesini önünde duran dizüstü bilgisayardan çıkardı.

Andie MacDowell tartışma sırasında sakinliğini koruyup, olay büyümesin diye masadan kalktı.
Bilgisayarı masaya sert bir şekilde vuran Morales'i yanındaki korumaları zor sakinleştirdi. Sakinliğini koruyan Andie MacDowell ise çantasını alarak mekanı terk etti.

İÇTEN PAZARLIKLI

Esai Morales, tartışma sonrası Sözcü’ye, “Hillary Clinton içten pazarlıklı ve tehlikeli, Donald Trump ise kinci ve egosu yüksek ama içinde barındığı saflığı seviyorum” açıklamasını yaptı. Morales ayrıca birkaç sorumuza da yanıt verdi ve ilginç bilgiler paylaştı.

AMERİKAN HALKININ ÇOK BEYNİNİ YIKADILAR

İkisine karşı çok olumlu değilsiniz ama seçeneğinizde fazla olmadığı için ikisi arasında kimin kazanmasını istiyorsunuz?

Amerikan halkının çok beynini yıkadılar her iki adayda. Gücün kimde olduğunu göstermek üzere konuşuyorlar, esasında hizmet etmeleri gereken halktır. Maalesef bu seçimlerde seçeneklerimiz çok iyi değiller ama seçmek zorundayız, bu konudan rahatsızım. Bütün bunların ışığında bazen düşündüğümde büyük bir showun içerisinde Hillary ve Trump beraber mi çalışıyorlar diye düşünüyorum.

HİLLARY’NİN O KADAR ÇOK KAZANMASINI İSTİYOR Kİ SEKS YAPMAYI ÖNERİYOR

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton’a oy vereceklere oral seks vadetti. Sizin bu konu da neler söyleyeceksiniz?

Çaresiz zamanlar çaresiz cevapları gerektirir. Madonna da çaresizce bir cevap vermiş, Hillary'nin o kadar çok kazanmasını istiyor ki biriyle seks yapmayı bile öneriyor. Esasında tüm bunlar sirk haline dönmüş Amerikan seçimlerini çok güzel anlatmaktadır.

Üç gün önce sizlerle birlikte tesadüfen yemek yeme fırsatım oldum. Yemek masasında Donald Trump ile ilgili Andie Macdowell ile aranızda bir gerginlik yaşandı…

Evet ama şuan bir sorun yok… (Sözcü)