Polemik & Kulis
14 Haz 2018 11:45 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:42

Ankaralı haber kameramanları iftarda buluştu! (Medyaradar/Özel)

Bu yıl 15.'si düzenlenen geleneksel haber kameramanları iftarına ilgi yoğundu.

Gelenek bozulmadı. Haber kameramanları, muhabir, yöneticiler kısaca haberin mutfağındaki isimler NTV'nin emektar kameramanı İsmail Köşeli'nin geleneksel hale gelen iftarında bir araya geldi.

Bu yıl 15.si düzenlenen iftarın adresi yine Şeker İş Sendikası'na bağlı Anadolu Şeker-İş Lokantası'ydı. İsmail Köşeli'nin davetini kırmayan emektar kameramanlar Arif Goriça, Necdet Sunal, Nejat Sunal, Mehmet Tiren, Cazım Ezgin, Murat Çukurçam, Türkiye Haber Kameramanları Derneği Başkanı Aytekin Polatel, Mesleki Yeterliik Kurumu Basın Danışmanı Cezmi Sayılgan gibi kameramanların duayenleri yine aynı sofrada buluştu.



Her yıl Ramazan ayında düzenlenen ''İsmail Köşeli ile iftar sofrası'' etkinliğinde Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, TRT Haber Koordinatör Yardımcısı Ümit Çetin, 24 TV Ankara Haber Müdürü Necdet Tunaç da bir dönem mesai harcadıkları meslektaşları ile bir araya geldi.



Yaklaşık 50 kameraman, muhabir ve medya mensubunun katıldığı iftarda anılar tazelendi, hasret giderildi, bol bol sohbet edildi. ''İsmail Köşeli ile iftar sofrası etkinliği'' artık geleneksel hale gelen aile fotoğrafı ve seneye yine aynı mekanda buluşmak dileğiyle sona erdi.